Lekko i mocno stąpając po ziemi.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam..

Orientujecie się może czy do łady samary 5 drzwiowej zamiast orginalnego silnika 1500, da radę wsadzić jakiś większy silnik innej marki ?.

Tak aby samara z niepozornego samochodziku, zmieniła się w pędzącą błyskawicę.

Wracając jednak na ziemie.
Szukam jakiegoś zakładu w Lublinie, który tanio i dobrze przerzuci mi silnik z jednej samarki do drugiej łącznie z instalacją gazową (obie mają gaz).

Mechanik, który zajmuje się moim samoachodzikiem nie ma zabardzo miejsca na taką operacje.
W FSO na dr.M.Majdanka cenią sobie 350pln (ale nie wiem czy im warto zaufać).

Z może by tak jakąś rakiete...

Pascal poczekaj do nastepnego spotu który sie nie bawem odbedzie.Bo moze sami go przerzucimy garaz sie jakis znajdzie kilku mechaników tez napewno moze przy okazji załatwimy temat skrzyni w ładnej Mendela.Poco wydawac kasiorke na drogich mechaników jak mozna wspomóc kampanie piwowarska

jak poskładam puga to zapraszam pewnie ze dwa trzy dni potrwa ale spoko.

Cytat:
jak poskładam puga to zapraszam pewnie ze dwa trzy dni potrwa ale spoko.

Aresn dwa trzy dni?
Co ty chcesz robić tyle czasu? Chyba że zajmiemy się przy okazji moja Ładną?

Cytat:
2006-08-20 07:05:16, arii82 pisze:
Aresn dwa trzy dni? Co ty chcesz robić tyle czasu? Chyba że zajmiemy się przy okazji moja Ładną?

przekładka regulacji i pewnie jeakies wymianki po drodze;]

twoja ma pierszenstwo zaraz po zrobieniu puga

Cytat:
2006-08-19 00:43:36, krzychuk pisze:
Pascal poczekaj do nastepnego spotu który sie nie bawem odbedzie.Bo moze sami go przerzucimy garaz sie jakis znajdzie kilku mechaników tez napewno moze przy okazji załatwimy temat skrzyni w ładnej Mendela.Poco wydawac kasiorke na drogich mechaników jak mozna wspomóc kampanie piwowarska

U mnie jest już postanowione ze samara idzie na złom, ale w sumie można z niej jeszcze kupe dobrego wyciągnąć.
Jak ktoś ma problem z jakimś puzlem to można zawsze zrobić podmiankę.

Mi niestety ostatnio padła pompa wodna i jak staneła to mi pozrywało pasek rozrządu. Dobrze, że udało się to w kraśniku w ciagu prawie 4h zrobić i pojechać dalej .

No to jak chcesz zrobic podmianke silnika to nie ma problemu.
Zamiast płacic mechaniorowi 350zł to odwiedzisz sklep chmielarski i sie zrobi.
PANOWIE DAMY RADE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! pewnie ze damy