Antenka Sirio AS-100 czy WILSON LITTLLE WILL?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam szanownych forumowiczow. Przedwczoraj w nocy uktadli mi z dachu antenke Hustlera i zostal mi jedynie kabelek i w zwiazku z tym pilnie poszukuje nowej antenki. Przegladajac forum znalazlem takie oto podobno dobre anteny ktore sa rowniez dostepne na allegro (Sirio AS-100 i WILSON LITTLLE WILL). Interesujemnie antenka magnetyczna tak do 1,2-1,4m. Z Hustlera nie bylem zadowolony bo przy silnej propagacji (dość często) mialem straszny mexyk w radiu, antena zbierala wszystkie szumy (inni uzytkownicy tego nie mieli). Zwracam sie do was forumowicze o porade jaka antenke wybrac tak do 150 zl. Zalezy mi na jakosci odbioru. Radyjko jakie posiadam to UNIDEN 510 XL a samochód Citroen Saxo 1.5 DIESEL.
Z gory dziekuje za odpowiedz i pomoc.
Serdecznie pozdrawiam.

jak jest propagacja to wszyscy tak maja

Ja bym wybrał Wilsona. Miałem niedawno antenkę Sirio AS-145 o dł. 1,45 m i pozbyłem się jej. Wykonanie materiałowe przeciętne, osiągi również nie najlepsze. Obecnie jeżdżę na New Alasce i jestem zadowolony z tej antenki. Wybór należy do Ciebie. Pozdrawiam.

Dzieki za rade chyba tak zrobie. Na poczatku bylem nastwiony na sirio ale przesledzilem dokladnie posty i chyba jednak Wilson to lepsze wyjscie. Ale czy cena to nie jedyna roznica pomiedzy nia a hustlerem? Dziekuje za pomoc.

wes sobie WILSONA dobra antena w hustlerach jestwadliwy wtyk 115zł kupiłem dobrze dmucha i kupować chlopaki sprzęt w serwisach a nie na alegro bo to lipa tam ci chociarz dostroją ewentualnie sprawdzą

nie kolego plastik urzyty do tej anteny czy też wykonanie wtyku na kablu to już robi swoje weżmiesz do ręki i zobaczysz różnice ceny Wilsonów od 115 do 150zl zalezy gdzie w jakim rejonie polski

jeszcze jedno Firma Wilson To jedna z najstarszych firm z USA ktura robi Anteny i ta antena jest drosza niż Hustler

Kolego kmpcb dzieki za pomoc, mogl bys podac namiar gdzie mozna dostac te antenki w tak niskiej cenie?
Pozdrawiam