Sprzedam POLONEZ CARO+ 97r 1.4rover

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam

wiec tak jest do sprzedania polonez caro plus z 97roku, wlasciciel rok temu dostal wylewu do mozgu i jest w polowie sparalizowany wiec tym autem juz nigdy nie pojezdzi. kupil go w salonie w 97 roku wraz z alufelgami .
silnik 1.4 rovera przejechane ma 65000km stan ogolny jest ok. auto malo jezdzilo. tapicerka w idealnym stanie.
na tylnim blotniku ktos sroboktretem wywalil ryse i na tylnim spojlerze tez jakies takie dziwne odpryski sa od strony szyby,

auto w niedziele trafi na gielde i tam zostanie sprzedane pierwszemu lepszemu ktory zaproponuje jakas sensowna kwote poniewaz pieniadze sa potrzebne na urzadzenia do rehabilitacji. wlasciciel ma okolo 65lat dlatego jego zona to auto postanowila sprzedac bo tylko stoi i nikt nim nie jezdzi...

ma nowy akumlator i chyba klocki hamulcowe.
nigdy nie jezdzilo na gazie.
jezeli chodzi o oplaty to ma OC AC i przeglad do polowy wrzesnia..

tak jak mowie jezeli ktos by byl zainteresowany takim poldkiem to zapraszam do ogladniecia go w Krakowie.

jak sie nim ktos zaopiekuje to napewno bedzie zadowolony.

tel kontaktowy do mnie 602327943 jak ktos bedzie chcial ogladnac auto to zapraszam. pojedziemy go ogladnac.

cena ktora chce zona to okolo 4300zl napewno do negocjacji.
moze ktos szuka wlasnie plusa wiec dlatego najpierw oglaszam na forum moze komus sie przyda jak nie to w niedziele jade na gielde pomoc go sprzedac kobiecinie.

a teraz troche fotek:

za poloneza tyle ?????????
panie licytacja daje 500zł

Cytat:
2006-08-24 18:32:18, Koniu pisze:
za poloneza tyle ????????? panie licytacja daje 500zł

koniu ja tej ceny nie wymyslalem babina chce jak najwiecej bo musi kupic winde do wanny. jak ktos chce taniej to zapraszam w niedziele na gielde wtedy napewno z tej ceny sie zejdzie....

ladny stan i przebieg tego peloponeza, aczkolwiek cena musi isc w dół.
kolega ma takiego z z 95 roku. przebieg 200000 i silnik chodzi super.

ale dla mnie osobiscie to zawsze bedzie polonez

Cytat:
2006-08-24 19:20:46, dejta pisze:
ladny stan i przebieg tego peloponeza, aczkolwiek cena musi isc w dół. kolega ma takiego z z 95 roku. przebieg 200000 i silnik chodzi super. ale dla mnie osobiscie to zawsze bedzie polonez

dla mnie dejta tez to tylko poldek bleee
co do ceny napewno pewnie pojdzie zobaczymy jak sie to potoczy. szkoda poldka zeby stal wiec go trza opchnac przynajmniej bedzie miala babka kase a napewno sie przyda:/