MotoNews.pl

[k] Kilka blach do 126p...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Potrzebuję przede wszystkim 2 pełne poszycia boczne starego typu do malucha (tzn. błotnik tylny z progiem i futryną drzwi).
Do tego komplet przednich wąskich nadkoli wewnętrznych (najchętniej fabrycznych).
Całość możliwie niezardzewiała (niewielki powierzchniowy nalot jakoś jeszcze zdzierżę, ale głębszych wżerów już nie) i za rozsądną kasę.
I to narazie tyle.
Oferty najlepiej z okolic stolycy, ale jak blachy będą tego warte to i dalej się pofatyguję.

Jakbyś nie znalazł wew. nadkoli wąskich, to jesteś zawsze w stanie skrupulatnie zmodyfikować te FLowskie, tak jak to musiał zrobić ja, więc się nie przejmuj. Nic widać "odejścia od oryginału".

Błotniki mam po 60 zł za sztukę nówki, ale zdaje się kończą się kilka centymetrów nad dolną krawędzią szyby.
Progi zewnętrzne po 18 zł za sztukę też nówki.
Progi wewnętrzne po 12 zł sztuka również nówki.
Przednie błotniki po 38 zł za sztukę jakby było trzeba.

Na części moge wystawić fakturę VAT.
Jak by co to podaje numer telefonu (0-12) 268-21-21, od poniedziałku do piatku od 10 do 18 z wyjątkiem jakichś świąt.
Pozdrawiam

ale czy to sa waskie tak zwane st ??

Cytat:
2006-08-14 14:52:16, filemon pisze:
Błotniki mam po 60 zł za sztukę nówki, ale zdaje się kończą się kilka centymetrów nad dolną krawędzią szyby.

Czyli rozumiem, że to są same błotniki - bez futryny drzwiowej
A wąskie nadkola znalazły by się gdzieś ?

W cenniku z hurtowni napisane jest FL/ST, a do EL'a są osobno wyszczególnione.

A co do futryny drzwiowej, to mają futrynę, ale kończy się ona kilka centymetrów ponad dolną krawędzią szyby. Przynajmniej tak to na zdjęciu wygląda. W środę mogę przedzwonić do hurtowni i się dopytać.

EDIT: Patrząc online to jest tylko lewy błotnik. prawego niby nie ma, ale to musiałbym przedzwonić i się upewnić.

[ wiadomość edytowana przez: filemon dnia 2006-08-14 19:06:29 ]

Jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić, więc żeby nie było nieporozumień, to chodzi mi o coś takiego:
KLIK
Z tego co piszesz, rozumiem, że to cuś takiego tylko, jakby obcięte od góry ?
Widoczny na fotce to przejściówka - wąski wlot powietrza i przetłoczenie pod zderzak za nadkolem.
Ja poszukuję takiego, który tego przetłoczenia nie ma - to bardzo ważne !!
Jakbyś mógł się dopytać dokładnie w tej hurtowni, to byłbym zobowiązany.

[ wiadomość edytowana przez: Cytryn_126 dnia 2006-08-14 19:26:46 ]

Cytryn, to wyglada tak, jakby ktoś uciął błotnik na wysokości takiej jak niższy zawias od uchylanych szybek. Przynajmniej na fotce tak to wygląda. W środe obdzwonie i dam znać.

Hop na górę...