Gumowe nakładki na pedały

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich, przeszukałem foru ale nie znalazłem potrzebnych mi informacji. Mianowicie chodzi o to, czy można gdzieś kupić gumowe nakładki na pedały do MKVII. Obleciałem wszystkie sklepy w mojej okolicy i w żadnym ani nie ma takich nakładek ani nie mają skąd sprowadzić. I nie wiem czy sprzedawcom się nie chce sprowadzać takich gumowych nakładek czy poprostu jest to taki " rarytas". Nowe nakładki są mi potrzebne bo moje się wyślizgały a nie mam kasy na takie "tuningowe".

Cytat:
2006-08-21 20:24:21, adamek85 pisze:
Witam wszystkich, przeszukałem foru ale nie znalazłem potrzebnych mi informacji. Mianowicie chodzi o to, czy można gdzieś kupić gumowe nakładki na pedały do MKVII. Obleciałem wszystkie sklepy w mojej okolicy i w żadnym ani nie ma takich nakładek ani nie mają skąd sprowadzić. I nie wiem czy sprzedawcom się nie chce sprowadzać takich gumowych nakładek czy poprostu jest to taki " rarytas". Nowe nakładki są mi potrzebne bo moje się wyślizgały a nie mam kasy na takie "tuningowe".

w ASO Forda na pewno dostaniesz, ale czy za dobrą kasę??? Na pewno nie, drożyzna...

Będę jutro w sklepie z częściami Forda, to zapytam i dam znać ile to cacko.... Sam bym zmienił, bo już mi blachę widać, a na sprzęgle to wogóle gumy nie ma.

Czekam na wieści bo i ja bym też sie skusił bo też juz metal cisne

No i już sprawdziłem. Są nakładki na hamulec lub na sprzęgło (na gaz wogóle ponoć nie ma... tylko w RSach są gumowe...). Mają po 10,25 zł za sztukę... Jak komuś kupić, to szczegóły na priv, albo mailem, albo Gadem-Gadem...

Tylko kurde fajnie by było na ten gaz bo tak 2 nowe i 3 zjechany to brzydko wygląda

10,25 zł za sztukę... a najprostsze sportowe, aluminiowe nakłądki kosztowąły mnie 34.99zł i to za 3 szt, łącznie z gazem. Warto przemyśleć i poszukać na allegro czy w internetowych sklepach tunningowych. Przerabiałem to na wiosnę.

a'propos na gaz- gość szukał szukał szukał i stwierdził, że gaz ma być metelowy, a tylko RSy mają nakładkigumowe na gaz.... Mój gaz jest gumowy, choć nie mam RSa, więc nie wiem......

Nakładki na pedały są po 5 pln na www.fordczesci.pl