MotoNews.pl

Czy zakoduje sie radio orginalne po odłączeniu akumulatora

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam pytanko bo mam bete E-36 z 97r i mam orginalne radio i nie mam pojecia czy sie zablokuje czy nie jak odłącze akumulator bo nie dostałem od poprzedniego właśiciela zadnego codu a chcem zmienic go nie wiem moze zadnego niema bo na radiu nie ma napisane code

Cytat:
2006-08-24 18:57:13, seba27 pisze:
mam pytanko bo mam bete E-36 z 97r i mam orginalne radio i nie mam pojecia czy sie zablokuje czy nie jak odłącze akumulator bo nie dostałem od poprzedniego właśiciela zadnego codu a chcem zmienic go nie wiem moze zadnego niema bo na radiu nie ma napisane code

zakoduje sie, musisz miec kod, moze na radiu jest napisany

Cytat:
2006-08-24 18:57:13, seba27 pisze:

Wyciagnij radio z boku masz numer zaczynajacy sie od BP..... podaj go a postaram sie pomoc.

u mnie za każdym razem trzeba wpisać kod po podlaczeniu na nowo akumulatora. (chodzi o oryginalne radio bmw jak u ciebie) pozdrawiam