| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Suchy (M) TOYOTA SPAMER Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2006-08-20 12:37:47 nie wiem jak jest w ave
ale pokrętlem do kasowania licznika dziennego to raczej dużo nie zdzialasz u mnie jest po lewej stronie kierownicy (niedaleko klameczki do otwierania maski) takie pokretło którym regulujesz podświetlenie |
Suchy (M) TOYOTA SPAMER Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2006-08-20 18:14:12
jak tak to przepraszam za wp[rowadzenie w błąd poprostu nie wiedzialem |
gwp TOYOTA DRIVER Toyota Avensis 2.0D-4D Rzeszów | 2006-08-20 19:29:16
Przeprosiny przyjęte! Pozdrawiam Grzesiek P.S. A swoją drogą, to po co pisać o czymś o czym nie ma się pojęcia?? Przecież nasze forum byłoby tragicznie nieużyteczne jeśliby każdy pisał coś w stylu "nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie, ale u mnie jest tak a tak"!! |
Suchy (M) TOYOTA SPAMER Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2006-08-20 21:39:01
bo wiele rzeczy jest robinych podobnie w róznych modelach i sie tym zasugerowałem a jak jest pytanie to staram się pomóc OK ?? |
Pokakulka ->Toyota Parking Only<- Toyota Avensis 2.0 TD Siedlce | 2006-08-21 11:23:25 Dziękuję wszystkim za odpowiedzi i będę próbował w najbliższym czasie ![]() |
Pokakulka ->Toyota Parking Only<- Toyota Avensis 2.0 TD Siedlce | 2006-08-22 21:17:36 No to już wszystko wypróbowane i oczywiście działa Ale jeszcze jedno pytanko : jak skasować licznik przebiegu dziennego w moim autku? Raz mi się udało ale nie bardzo pamiętam jak. Chyba coś z przekręcaniem kluczyka kombinowałem i jednoczesnym naciskaniem tego wichajstra przy liczniku. Tylko proszę się nie śmiać z pytania ![]() |
gwp TOYOTA DRIVER Toyota Avensis 2.0D-4D Rzeszów | 2006-08-25 09:37:26
Skasowanie licznika przebiegu dziennego zrób tak: - wyświetl go sobie - wciśnij i trzymaj wichajster przez około 2 sekundy - puść - gotowe
Jak 2 sekundy będzie za mało, to trzymaj ciut dłużej. Żadne kręcenie wichajstrem a tym bardziej kluczykiem nie jest potrzebne.
Spoko! Ja się nie śmieję! Przechodziłem przez to samo!! Pozdrawiam Grzesiek |