[S] Opony Pirelli P700Z 165/55/13

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Oponki uzywane, 2 w stanie lepszym, 2 w gorszym.
Po mierzeniu suwmiarka wyglada to tak:
2 lepsze maja 4,5-5mm glebokosci na srodku i 2-2,5mm na brzegach,
2 gorsze maja 2,5-3mm na srodku i 1,5-2mm na brzegach.
Fotka tych lepszych:
img235.imageshack.us/img235/201/img4096ib6.jpg
Cena 160pln/4szt albo 110 za 2 lepsze, 70 za 2 gorsze. Przesylka tylko po wplacie na konto - 21pln za przesylke 2 szt.
Mozliwy odbior osobisty w Krakowie badz Tychach.
Opony mam jeszcze na aucie, sciagam je w ciagu kilku najblizszych dni.

Zaklepuje !!! ... przecież pisałem

Panie ja potrzebuje kasy, a ty pisales, ze dopiero zbierasz

a skąd wiesz że już nie nazbierałem ?
... a tak serio to może uda mi się pożyczyć

ktory rok produkcji tych opony i czy sa nacinane bo wyglada jak by byla ??

Powiem tak: ja ich nie nacinalem, nie wiem jak poprzedni wlasciciel, ale nie sadze, zeby sie w to bawil. Na zewnatrz i wewnatrz opony maja taki rowek po obwodzie - od nowosci - widac go jeszcze, wiec nie sadze, zeby byly tak zjechane, by trzeba bylo je nacinac. Maja normalne wskazniki glebokosci TWI, wiec srodek tez nie byl nacinany.
Nie pamietam dokladnie daty produkcji, czesc opon jest z '01, a czesc z '99 o ile dobrze pamietam. Zreszta jak wszystkie p700z

[ wiadomość edytowana przez: bart322 dnia 2006-08-10 08:15:44 ]

Cytat:
2006-08-10 08:14:22, bart322 pisze:
Zreszta jak wszystkie p700z

Pitolisz- ja mam z 2005 Skoro juz wspominka na temat tych opon- jak sie na nich jezdzilo? ja co dopiero zakupilem, dzisiaj zalozylem i nie wiem co mam sie po nich spodziewac... wiem ze Pirellki sa ogolnie twarda guma

Nowe kupiles?
Ja jeszcze nie spotkalem sie z nowszymi niz '01, ale pewnie dlatego, ze zawsze uzywki kupuje
Co do opon, to nie jest tajemnica, ze na mokrym sa porownywalne do vivo , na suchym i czystym asfalcie trzymaja w miare ok.

powiem tak ze bardzo pitolisz bo ja mialem z 2002 roku malo tego ten bieznik wyglada jak by byl nacinany nie polecam

wrocilem z toru i powiem ze te Nankang nawet sie czymaja- sa lekko miekkie nio ale przynajmniej na mokrym nie robia dziwnych rzeczy a jesli chodzi o te Pirellki to powiem ze nawet sa ok- co prawda sie slizgaja ale mi to odpowiada ( z tylu je mialem ) ale wiadomo ze Pirelli sa... Nankang jestem pozytywnie zaskoczony

ja tez mam p700-z z 2005 a na mokrym trzymaja sie lepiej niz moje poprzednie firestony

-----------------
Franky Garage

Oponki sprzedane czy jeszcze aktualne ogloszenie?