Oddam dywaniki gumowe :) i el. lusterka lewego

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

jesli jest ktos zainteresowany dywanikami gumowymi pasujacymido espero to chetnie oddam na zlocie, ostatnio zajrzalem do piwnicy i je odnalazlem

ew moze ktos jest zainteresowany lewym trojkatem odchadzacym od lusterka??? (wymienialem w swoim czasie cale lewe lusterko po tym jak zlamal sie w nim mechanizm i nie szlo go skladac) i zostal nienaruszony trojkat i mechanizm do pospawania...

zainteresowanym moge zrobic fotki

Pozdro

ETomek

Ten trójkąt to ten element plastikowy we wnętrzu samochodu?
Jak tak to zamawiam. Bo ja mam połamane te uchwyty
W temacie piszesz oddam czyli za FREE???ew 0,5 l BEER czy tak

[ wiadomość edytowana przez: Paint dnia 2006-08-24 14:31:10 ]

Ja jestem zainteresowany tymi "gumniakami", bo u mnie jeżdżą od niepamiętnych czasów (czyt. poprzedniego właściciela) niezbyt pasujące dywaniki od Poloneza. Tyle, że nie będzie mnie na zlocie
Proszę o fotki na maila: tommi.j@wp.pl[addsig]

niestety ten trojkat to o ten zewnetrzny chodzi...

dywaniki wygladaja tak:

wysylka to sie chyba nie oplaca za bardzo???

a i jeszcze znalazlem oslonke gumowa na pedal gazu

Hej!
Jestem zainteresowany tym trójkątem zewnętrznym ale jeśli możesz zrobić wysyłkę.
Pokrywam koszty.
Pozdrawiam

jesli o mnie chodzi moze byc wysylka... z tym ze moge owe rzeczy wyslac dopiero we wtorek gdyz wtedy pojawie sie w kraju...

Cytat:
2006-08-24 15:16:52, john pisze:
Hej! Jestem zainteresowany tym trójkątem zewnętrznym ale jeśli możesz zrobić wysyłkę. Pokrywam koszty. Pozdrawiam

Wysyłka takiego niewymiarowego dziwnego dla pracowników sortowni poczty elementu może dziwnie przebiegać i jak to z pocztą jak nie ukradną to połamią lub dostaniesz w stanie innym niż była wysyłana (z adnotacją że niby źle zapakowanie i dlatego uszkodzone) więc ja mogę na zlocie to ukraść Tomkowi i styknąc się z Toba w Wawce w okolicach bemowa po zlocie i Ci podrzucić, wtedy koszty transportu pokryje ja
Jeśli takie rozwiązanie przemawia do Ciebie to daj znać.

Z tego co widzę nie są to robione specjalnie pod Espero lecz uniwersalne dywaniki. Tak więc ja odpuszczam. Dywaniki "Prawie" pasujące to mam.

Szkoda bo nigdzie nie mogę tego dostać

Nie chce robić reklamy
Ale ja mam takie dywaniki i pasują całkiem całkiem
szczególnie te małe na tył idealnie sięmieszczą między prowadnicami fotela

Nie mogłem w wyszukiwarce znaleźc info o wkładzie sferycznym do usterka a akurat coś takiego mi sie rzuciło w oczy na allegro i o ile pamiętam ktos tego szukał wiec podczepiam się pod ten watek bo ten ktoś tutaj zajdzie takowe. Pozdrawiam