MotoNews.pl

Ktoś się nie bał i zaj....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Dzisiaj w nocy ktoś się nie bał i wziął sobie moją antenkę od CB. Jak by się wam rzucił w oczy taki bacik jak na fotce to dajcie mi znać. Jest dosyc charakterystyczny: 180 cm wzrostu i stary typ -zamiast cewki jest sprężyna na dole.
Co dziwne, nie wzieli nawet grzybka mocującego

Chlopie, kto zostawia takiego bata na noc??? Gwarantuje ci,ze u mnie na osiedlu w pierwsza noc by zniknal. Ja bylem glupi i zostawialem samochod na alufelgach (troche trudniej zabrac do domu) i pewnego dnia zadzwonili domofonem funkcjonariusze i spytali czy wczoraj samochod posiadal kola. Na twierdzaca odpowiedz odparli, ze dzis juz nie posiada. Dzieki bogu, ze byli kulturalni (zlodzieje) i samochod zostawili na ceglowkach a kolo bebnow/tarcz zostawili sruby. Zmiana na zimowki i heja, ale alusow wiecej nie kupie.
Co do antenki to bede mial na uwadze.
Pozdro i wiecej takiej glupoty nie rob.

Mam taką samą tyle ze skróciłem ją do ok 150cm bo na parkingach podziemnych szoruje o sufit mi lezy w bagaze na trasy
Przykro mi z powodu utraty antenki
sam mam jeszcze jedną taką na stałe ok metra więc niesciągam jej na noc choc trz sie troche o nią boję

Cytat:
2006-09-01 09:11:06, CKSS_Czorny pisze:
Chlopie, kto zostawia takiego bata na noc???

Słyszałam o słynnej kieleckiej szkole złodziei, szkoda tych alufek ale zawsze możesz pojechć u was na giełdę i je odkupić, że też nikt nie sprawdza tego co tam jest sprzedawane, może tym paserom kasy fiskalne wprowadzić

Cytat:
2006-09-01 23:20:19, Marzenkachilsz pisze:
Słyszałam o słynnej kieleckiej szkole złodziei, szkoda tych alufek ale zawsze możesz pojechć u was na giełdę i je odkupić, że też nikt nie sprawdza tego co tam jest sprzedawane, może tym paserom kasy fiskalne wprowadzić

Myślisz ze to pomorze W Poznaniu te kasy "działa" juz od jakiegos czasu, a samochody i częsci jak kradli tak kradną wiec jedynym na to sposobem jest rozwiaznie wszelkich giełd

współczucie z powodu straty...

a co do felg to kiedys widziałem 206 postawina na krawezniku bez cegieł

Cytat:
2006-09-01 23:29:31, Karol13 pisze:
a co do felg to kiedys widziałem 206 postawina na krawezniku bez cegieł

A bo to już inna szkoła złodziei , to były skąpe pyry poznańskie - bez polotu i tak nikt nie dogoni słynnej Lwowskiej przedwojennej szkoły złodziei, tam były wykłady i kodeks etyczny