Białe tarcze + LED"y - kilka pytań ???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Postanowiłem zmienić sobie tarcze zegarów na białe i do tego podświetlenie na niebieskie (mkIV). I mam odnośnie tej operacji kilka pytań:

1) Odkleiłem czarne standardowe tarcze, czy moge zamiast nich załozyć TYLKO białe tarcze?

2) Tarcze drukować na zwykłym papierze, czy na twardym, laminować czy nie?

3) Postanowiłem zakupić takie same żaróweczki jak są w oryginale (pasują, bez przeróbek), tylko że niebieskie i ledy, wystarczy to?

Gdyby ktoś miał jakieś rady, to prosze pisać...

Temat starszy od węgla. Polecam wyszukiwarkę (zegary, tarcze, liczniki...) i dział tuningu na forum.
Dodam, że na zakładce tuning (na stronie głównej) też jest sporo...

KLIK

[ wiadomość edytowana przez: surec dnia 2006-08-31 17:46:35 ]

Ale mało jest rzeczy do mkIV, a tam gdzie podałeś jest wszystko do nowszych Essów...

Cytat:
2006-08-31 20:28:49, MaRio-sKaTe pisze:
Ale mało jest rzeczy do mkIV, a tam gdzie podałeś jest wszystko do nowszych Essów...

No nie przesadzaj ...
Pytanie czy tarcze naklejać czy wymieniać tyczy się każdego modelu, tak samo jak to na jakim papierze drukować i czy je laminować.
To samo dotyczy żaróweczek ... wiele osób się wypowiadało na ten temat ... wystarczy poszukać

Zapraszamy do wyszukiwarki.

A o MK4 też jest i to dokładnie opisane, własnie w dziale tuning. Wiem bo sam kiedysz szukałem.

Szukam, szukam i dalej nie znajduje odp. na moje pytania...

Może jakieś linki?

[ wiadomość edytowana przez: MaRio-sKaTe dnia 2006-08-31 21:15:36 ]

No to ha zapodam link do najlepszego moim zdaniem postu o zmianie wystroju zegarów w mkIV. Szacunek dla Biernusa
Toż to prawie fotorelacja !! Też mam takie w planie