| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
robal SYMPATYCZNY GOŚĆ Astra Hatchback GB/M ... Kettering (Northants, England) | 2003-03-03 20:26:00 Z GÓRY PRZEPRASZAM ZA TEMAT NIE MOTORYZACYJNY, ALE JEST DLA MNIE BARDZO WAŻNY !!!
1. Po pierwsze dziś na 1 (słownie: jedną) godzinę przed rozpoczęciem pracy dowiedziałem się (telefonicznie), że od jutra wysyłają mnie na urlop. Do pracy przychodzę dopiero 24.03.2003r. Na tydzień, a później kończy się umowa. I tak nigdzie nie wyjadę, bo nie mam funduszy, przy ŁADZIE nie "pogrzebię", bo za zimno trochę, więc mam sporo czasu (gorzej z kasą). Wiąże się to z brakiem mnie na forum i związanym z tymi rzeczami. PS. Dostęp od czasu do czasu będę miał (zawsze mogę przyjechać do kumpla na zmianę). --------------------------------------------------------------------- 2. Druga sprawa. Może nawet ważniejsza. Czujemy z kumplem, że coś niedobrego się święci w pracy (on idzie na urlop po mnie). Szukam jakiejś pracy dodatkowej !!!!!!!!! A od kwietnia może nawet stałej !!!!!! Jeśli ktoś ma jakąś fuchę dla mnie, to bardzo proszę o kontakt: na maila lub na komórkę (oba w profilu). Doświadczenie mam duże w wielu dziedzinach, więc mogę robić różne rzeczy. Będę wdzięczny za wszelkiego rodzaju propozycje !!! PS. Intresuje mnie praca głównie w Warszawie i okolicach, ale nie widzę żadnych przeszkód, żeby dojeżdżać poza Warszawę (lub wyprowadzić się na drugi koniec Polski). |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-03-04 10:22:22 Jak możesz -> skontaktuj się ze mną (jak masz już przygotowane -> prześlij CV na mój e-mail -> dane z Klubu).
Nie chciałbym nic obiecywać, ale będę chociaż próbował Ci pomóc... Poza tym -> uszy do góry, takie jest życie, obecnie tego typu sytuacje mogą nas wszystkich spotkać (i wielu spotykają) w praktycznie każdej chwili... Cóż - sytuacja makroekonomiczna nie jest zbyt ciekawa... Ale... optymistom zawsze dużo łatwiej znaleźć pracę |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-03-04 17:22:14 Można też oddac sprawę do sądu...choćby dla sprawiedliwości. |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-03-05 15:05:54
Niemoralna to szerokie pojęcie -> znaczy się masz na myśli... eee... konkretyzując .... napastowanie przez przełożonego w pracy...? Jeśli tak, to to się do sądu nadaje, jak macie świadków! A poza tym w kraju, którego samochody lubimy to się te rzeczy załatwia w imadle... (znaczy sterylizacja taka, żeby na przyszłość gość był wyleczony od tego typu pokus...). Ceny tu są umowne i jak przyjedziesz Ładą, to z pewnością dostaniesz zniżkę od lekarza-zleceniobiorcy (aha - sprzęt do sterylizacji mają swój). Ci lekarze mają też swoje przedstawicielstwo w Warszawie. Dają podobno dożywotnią gwarancję na jakość swoich usług (w razie potrzeby bezpłatnie powtarzają zabieg). |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-03-05 15:27:35 Qrczę Pawle Prezesie -> może by tak jednak pomyśleć o jakiś kartach członkowskich i oficjalnej rejestracji Klubu w przyszłości.
Może dałoby się wynegocjować z tymi lekarzami-sterylizatorami stosowny opust dla członków Klubu; wielu z nas ma żony, żyjemy w zboczonym kraju pełnym perwersji i taka oferta byłaby na czasie. Podobno dla Klubów i stowarzyszeń dają nawet odroczone terminy płatności i możliwość płatności przelewem (trzeba tylko uważać na terminowe regulowanie zobowiązań, bo ci lekarze podpisali umowę o windykacji wierzytelności z innymi lekarzami sterylizatorami, którzy nie składali przysięgi Hipokratesa z uwagi na odmienny światopogląd oraz wyznawane wartości moralne i w związku z tym czasami - przez pomyłkę chyba - sterylizują zleceniodawcę...). |
Grzesiek SYMPATYCZNY GOŚĆ Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2003-03-05 22:31:27 Panowie,Robal tu ma problem,bo etaty likwidują w robocie i się boi że jemu się taka przykrośc przytrafi, a Wy o zniżkach w sklepach z częściami Oj nie Ladnie Pzdr Grzesiek |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-03-05 22:37:14 Wiesz jak jest - zawsze cos sie pokiełbasi...ale zaczął cenzor
KLUB LADA POLSKA o przepraszam, ale zaczął Mario... [ wiadomość edytowana przez: Góral dnia 2003-03-05 22:51:36 ] |
Góral (M) Loża Szyderców Opel Meriva A Helmond | 2003-03-05 22:37:18 z całym szacunkiem, to co??? mamy mu podwyżki zafundować...
na razie jest na urlopie więc trochę optymizmu i wiary... |
Grzesiek SYMPATYCZNY GOŚĆ Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2003-03-05 22:43:44 tak tylko mówię Może by jednak wysłac np meile do róznego rodzaju hurtowni i sklepów z częściami do Lad(posiadających strony www) z propozycją j.w? np skorpion,krakmot,kbs(białystok) itp.a co z motocar płock? |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-03-05 22:56:57 Trzeba będzie to wkońcu zrobić ale może najpierw zróbmy osobny temat w tej sprawie:) |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-03-06 15:10:52 O! -> ale jakby któryś ze sklepów, hurtowni, dealerów, etc. związanych z Ładą potrzebował kogoś do pracy, to... mógłby wpierw korzystać z bazy danych ludzi poszukujących pracę z Naszego Klubu na ten przykład Robal -> może spróbuj popytać się w Askordzie, czy innym Januszewskim (może potrzebują kogoś do biura) -> my Tobie dobre referencje wystawimy |