To i ja sie tam pochwale :P

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
A co tam, jak wszyscy sie tak chwalic zaczynaja to i ja

Tak wygladal po paroletnim postoju i wyprowadzeniu na pozna wiosne

A tak po dokupieniu kapsli

Jeszcze jest troche do zrobienia ale co tam

Wiecej zdj powrzucam pozniej

[ wiadomość edytowana przez: KomaNcz dnia 2006-09-18 21:35:25 ]

swietny!
fajnie ze na forum zaczynaja sie znowu pojawiac inne ficiki niz kany i malarie

bardzo ladny, az zatesknilem za moja 127

Dobry masz aparat! A510

Co do Samochodziku to jest piekny ja bym go zglebił i załozył łade felgi... ale z drugiej strony... szkoda takiego oryginału

Piękne 127 piękne.

No kolejny piękny fiacik, GRATULUJE!!!!

Zacny fiacik. Ostanio na żywcu też zaczynają wylazić z ukrycia podobne cacka. Zaczęlo się od maluchów, którymi jeżdżą dalej jakieś dziadki (czyt. pasjonaci ) a i 127 jest kilka (nawet mk1). I oby tak dalej bo aż cieszy oko

bardzo ładna mk1 wyglada na zdrową. a jak jest w rzeczywistosci?

To mój ulubiony model siódemy. I ten kolor - najpiękniejszy

-----------------
--=RACE TECH=--

Ładna... mniam!

bardzo ladna
nie ma to jak fiat 127 mk1

super gratulejszyn

ładniuska, prawie jak moja

wypas z chromem mimo wszytsko 7 najlepsze

Mk1 to pieknota

Cytat:
2006-09-18 21:34:01, KomaNcz pisze: Wiecej zdj powrzucam pozniej.

taaa więcej fotek! w końcu jakiś konkretny egzemplarz większego brata Malucha zgadzam sie w 100% że Mk1 jest najpiękniejszy

więcej fotek musi być!

Aparat niestety nie moj (kolegi), jeszcze nie dorobilem sie swojego. A czy zdrowa, owszem rdza go nie bierze a to dlatego ze zimy nie widzial za czesto no i byl ciagle garazowany ale starym deklom dostalo sie tu przyklad:

Tak to prawe drzwi sa "lekko" pukniete (ah ta Warszawa), ktos mi przywalil drzwiami w moje. Lekkie przebarwienia widac na masce punktowo, widocznie tam stala woda. Hamulce tez nie sa za bogate tak poza tym jest nawet wiecej jak oczekiwalem po tym samochodzie, nadal moze pojechac te 120km/h. Ojciec po prostu dbal b.dlugo o ten samochod, teraz niestety jakos ma mniej czasu no i ma cos innego.

Niestety wiecej konkretnych zdj nie mam, tak to jest jak sie nie ma cyfrowki. Ale w weekend moze sie wypuszcze gdzies i porobie cos cyfrowka kolegi.

[ wiadomość edytowana przez: KomaNcz dnia 2006-09-19 15:21:03 ]

ja ci zazdroscze takiej 7mki

wypasssssssssssss

To i ja sie pochwale pewnie wszyscy zjada mnie z gory na dól ale co tam Pewnie nie ma czy ale....

Fotka