MotoNews.pl
4 Problem z SEATEM TOLEDO (162672/0) - PT

Problem z SEATEM TOLEDO

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam serdezcnie mam problem z seatem toledo 1.8 rok 1993 na punkcie jeżdże na gazie bo spaliła mi sie pompa paliwa wymjeniłem ją i po wymjanie nadal niechce chodzić na paliwje zdejmójąc przewód paliwowy prz gażniku tryska paliwo a auto nie zapala co może mu wjęcej dolegać jak to sprawdzić serdezcne dzięki za podpowiedż

Witam serdecznie ,po przeczytaniu wiadomości, bo też mam SEATA tyle że Cordobe w LPG, mam podobny problem, przy odpalaniu mi gaśnie. Świece wymieniłem wraz z okablowaniem, jeżdżę na paliwie i na gazie, pompka paliwa działa, więc myślę że zalewa, trudno powiedzieć, moze nie pomogę ale moze wspólnie jakoś dojdziemy do rozwiązania problemu. Ktoś powiedział mi czy dysze mogą być nadpalone? Na forum wyczytałem że SONDA. ??? Pozdrawiam

mam pytanie, gaśnie tylko po odpaleniu, drugie- który to rok seat i z jakim silnikiem i razem coś może poradzimy.

jest to seat 1.8 v8 1993 rok i wogule niechce zapalić na paliwje

no to masz problem, dziwny objaw. Narazie mogę powiedzieć Ci tylko tyle że wymień odrazu filtr paliwa, bo jeśli tego nie zrobiłeś to nowa pompa nie podziała zbyt długo. Koszt takiego filtra to ok. 30 zł (zależnie od sklepu). Jak rozumiem to masz Gaźnik - bynajmniej tak piszesz?