| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
0rzeL Honda Accord Coupe GŁOGÓW PL / LORSCH DE | 2006-09-01 20:17:17 Witam, mam problem miałem sobie obrotek i było ok, kupiłem zegary od RSa i zaczął się problem obrotek zaczął wskazywać 2 razy więcej wychodził zdrowo ponad skale, w miedzy czasie sprzedałem swoje stare zegary, myślałem, że ktoś przy tych z RSa majstrował w końcu kupiłem dziś drugie zegary od benzyny i jest to samo co może być przyczyna? Dodam jeszcze, że mam 1,3 na samym początku nie miałem obrotomierza. |
liked AR 156 SW Chorzów | 2006-09-01 23:00:44
hahahhahah dobrze ci tak masz za to ze mnie przelicytowales w aukcji tych zegarow z rs-a
zartuje oczywiscie
wlasnie mam ten sam problem... popkazuje duzo za duzo i wylazi poza skale, dlatego potrzebowalem tamtego obrotomierza
a tak na marginesie.. nie chcielbys sie pozbyc obudowy z tych rsowych zegarow? |
liked AR 156 SW Chorzów | 2006-09-01 23:06:12
moja instalka w komorze silnika nie ma edisa |
Remarq Sympatyk FEFK BMW e36/ Ford MDO II Brodnica | 2006-09-01 23:11:27 z tym kręceniem 2x więcej też miałem przygody i sytuuacje do dziś się nie wyjaśniła co prawda też miałem zegary od rs-a ale na orginalnych było to samo, powiedzmy że przeczyszczenie wszystkich wtyczek kontaktem i ponowne wyjącie/włożenie wszystkich przewodów wiodących do obrotka pomogło na jakiś czas, chociaż co ciekawe takie anomalie z tego co wiem od seby potrafią być powodowane uszkodzonymi przewodami WN. U mnie te wariacje wystepowały też przy niedoładowanym aku po czym ginęły jak ręką odjął. Tak że walczcie chłopaki może coś wymyślicie |
0rzeL Honda Accord Coupe GŁOGÓW PL / LORSCH DE | 2006-09-02 08:31:35
Ja je zakupiłem tylko dla tej obudowy, a miałem stary prędkościomierz i wstawiłem go w te zegary, a moje z obrotkiem sprzedałem koledze ;/ wczoraj kupiłem 2 zegary i to samo, dziś poczyszczę przewody zobaczymy co to będzie |