Podsumowanie Po Zlocie :]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nom zlocik Luz chyba nawet udany... niestety zabrakło oponek po zlocie tez ciekawie Spotkalismy ze Sliwka.. Miska wraz z Bestia i tak dojechalismy az do niego pogaduszki i ogolnie luzik... Bylo nas mało ale chyba itak ciekawie

Pozdrowionka ALL

no dokladnie bylo extra tylko ta proba byla bardziej dla mniejsze autka ale oglnie bardzo dobrze sie bawilem Nawet jechalem w wartburgu hehe

Misiek dojechalismy do domu w calosci i nie zgubilismy sie

BYLO EXTRA BYLE CZESCIEJ

ja wiem czy na małe autka... mnie tam ciężko było dobry czas wykręcić... byle częciej!!!

oj wolek wolek widac ze kiepski z ciebie pisaz sprawozdan choc
A wiec tak:
Zlot sie w miare udał.Pomimo złej pogody stawilo sie kilka osub lecz niestety niewszyscy.Szczegulne podziekowanie dla Żagla który przybył swoim CRX-em prosto z Czech oraz dla Rogera który tez przybyl prosto z zakopanego lecz gdy przyjechal wszyscy my sie zwijaji.(napewno widzieliscie niebieskiego forda oriona).To prawda-mała liczba opon niepozwoliła przeprowadzic pruby jaka miala byc no ale mysle ze sie podobało.Również przyznam ze zeczywiscie w niektórych miejscach było zbyt wąsko na duze auta(nierobilem tego specjalnie -śliwka mi pomagał jak cos ).

Dziekuje tym co przybyli i do nastepnego razu.

Nie mogę się wypowiedzieć zbyt dokladnie jak bylo bo nie mialem zbyt dużo czasu, zeby zostać na pasie. Posiedziałem tylko około 20min, ale to wystarczyło, żeby mi się spodobało

Bylo dobrze!!! Poza paroma siniakami po przejezdzie na tylnej kanapie w wyczynowym wartburgu nie mam zlych wspomnien no moze to ze w rownoległych jakos niemiałem szczescia i wywalały mnie słapsze auta ale popracuje nad startem i bedzie dobrze Frekwencja znowu troche słaba dziwi mnie to bo zabawa była przenia

Sliwek jestem pelen podziwu ze dotarliscie bez przeszkod wiec wielkie brawa dla ciebie i pelny respekt Zapraszam was czesciej w moje rejony

Szacuneczek

Misiek najlepszy byl ten tunel. Konca nie bylo widac a gdy przejechalem pierwsza czesc to zobaczylem swiatelko w tunelu fajna sprawa musze tamtedy czesciej jezdzic szczegolnie w nocy
Jak zamkna pas to proponuje sie spotykac pod tym kosciolem

Dobra a tak na marginesie to kiedy nastepny zlot ?
i czy ostanio wszyscy byli ?

tak wszyscy sliwka byli.jest nas 15 a na zlocie bylo moze ze 6 klubowiczow. brava dla tych co nieprzyjechali.juz niewiem jak wam dogodzic.kademu mam specjalnezaproszenie wysylac??

Podziekowania dla tych co byli i chwała im za to

Sliwka ten tunel jest full wypas jak masz sport wydech to sa takie efekty dzwiekowe ze hej!!! Malczanami jak tamtedy jezdzimy to zawsze szczelamy z wydechow ten błysk i ten huk to trzeba przezyc Jezeli trzeba bedzie znalesc nowe miejsce na zloty to cos wykombinuje u nas mamy pare fajnych miejsc to sie zobaczy jagbys miał kiedys troche czasu to sie ugadamy i jak wpadniesz to ci pokarze Co do zlociku to powtarzam ze bawiłem sie niezle i było fajnie

Szacuneczek