Gdzie kupić i solidnie zainstalować/zestroić CB w W-wie?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Moi drodzy,

Doradźcie mi proszę, gdzie się wybrać, żeby kupić i solidnie zestroić/zainstalować radyjko w samochodzie w W-wie lub okolicach?

Jeśli macie jakieś doświadczenia to będę zobowiązany jeśli się nimi podzielicie.

Pozdrawiam

Kupować najlepiej chyba z jakiś sklepów netowych lub szukać na allegro, wychodzi znacznie znacznie taniej.
Nie znam taniego sklepu w Wawie, ale być może gdzieś taki jest... nie wiem.

O zestrojenie najlepiej poprosić kogoś z forum, zrobi to w przyjemnej atmosferze i za free albo za piwko

Pozdrawiam!

Kolego
Wejdz na strone http://www.cbradio.abc24.pl/ i napisz email do czlowieka - bardzo mily chlopak, na pewno Ci pomoże, uslugi mozliwe w Pruszkowie. Sam bylem i jestem happy.

jest sklep/service w Legionowie, który sprzedaje na alllegro i można u niego kupić radio właśnie po takiej cenie.

Cytat:
2006-07-19 00:49:11, pstrado pisze:
Moi drodzy, Doradźcie mi proszę, gdzie się wybrać, żeby kupić i solidnie zestroić/zainstalować radyjko w samochodzie w W-wie lub okolicach? Jeśli macie jakieś doświadczenia to będę zobowiązany jeśli się nimi podzielicie. Pozdrawiam

A ma ten sklep jakas strone w necie ?

Cytat:
2006-07-19 00:49:11, pstrado pisze:
Moi drodzy, Doradźcie mi proszę, gdzie się wybrać, żeby kupić i solidnie zestroić/zainstalować radyjko w samochodzie w W-wie lub okolicach? Pozdrawiam

Jeśli Ci pasuje to zajrzyj do "grzybków" obok ronda Wiatraczna.
ja sam sobie montowałem i stroiłem ale wiem że towar u nich kupiony montują i stroją na miejscu za jakieś grosze bo nieraz to widziałem jak grzebią przy instalacjach.
Słyszałem też dobe opinie o serwisie "toruńska" - bródno ale nigdy u nich nie byłem ale koledzy chwalili i wiem że dorze zrobili bo gadałem z nimi przez CB .