Elektronik chce mnie orżnąć.Pomocy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie działa mi potencjometr Volume w radiu Bisness RDS w e39.
Dzisiaj byłem u elektronika i powiedział żeby wyciągnąć tą część radia nie starczy mu soboty.Mówi że trzeba zdjąć prawie całą deskę
rozdzielczą nawet schowek.Powiedzcie jak to wyjąć.Mam wrażenie że chce mnie wyrolować.I jeszcze jedna prośba o radę.Zauważyłem że jeden z kabli w czujniku położenia przepustnicy jest zerwany.Przylutowałem go.Tam są dwa czujniki.To ten przy pierwszym.Nic w pracy silnika się nie zmieniło.Czuje że gościo który mni sprzedał auto specjalnie go odciął.Powiedzcie jakie są konsekwencje tego i czy po przylutowaniu trzeba zresetować kompa?Pozdrawiam.

Przepraszam auto to 523 koniec 97r

Rada na przyszłość:
Cytat:
"Jak zapomnisz coś dopisać w poście to skorzystaj z przycisku EDYCJA - jak sama nazwa wskazuje służy on do edytowania, czyli zmian i poprawek w tym co napisałeś wcześniej

A dla twojej informacji - tak wygląda ten przycisk i znajduje się w prawym dolnym rogu każdego postu.
Czy tak trudno z niego korzystać ??

Wbrew pozorom nawet wyjecie calegho kokpitu nie pomoze mu w wyjeciu radia pod pokretlem wolume jest mala srubka torx. krecisz lekko w lewo i radio samo wychodzi )

Tam nie ma żadnej śrubki.

zdejmij gumowe pokretlo z potencjometra, i zrob zdjecie to ci ja wskaze

Sorry,ale nie mam czym.Czy ona jest w tym otworze,który ukazuje się po zdjęciu gumki?

tak a przynajmniej powinna byc