MotoNews.pl
6 [zastava1100p VW polo] Nadejszla wiekopomna chwila.. [fotki] (55705/0) - PT

[zastava1100p VW polo] Nadejszla wiekopomna chwila.. [fotki]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No dobra chlopaki to w koncu moge sie wam pochwalic moim autkiem , co prawda trzeba jeszcze co nieco wymienic typu :

-kola z przodu (felgi mom ale opon nie)
-zderzaczki , bo te sa pogiete
-srodkowy tlumik
-wogole cala kosmetyka i konserwacja

Robilem ja okolo 7 m-cy, no i rezultaty sa jakie sa, szczerze moowiac moglo byc lepiej , ale niestety brak kasiorki jest najwiekszym problemem

jedna fotka dla zachety:

a tu reszta: >>FOTKY + filmik(32s)<<

POZDRAWIAM

[ wiadomość edytowana przez: CarvMachine dnia 2006-09-28 13:05:27 ]

no wreszcie, ile można czekać
Spoko zastavka daje rade, żeby Ci dobrze i długo i oczywiście bezawaryjnie słuzyła.
Czekam aż przyjedziesz mnie odwiedzić
Pozdro Sobot

Dołączam sie do życzeń Sobota
A Zo$ka sliczna! Nie spodziewałem sie, ze tak ładnie wyjdzie!
Ale miałem możliwość głaskania jej po pupci papierkiem...

Qfa Doman!!!
ZASTAVA RULEZZZZZZZZ!!!!!
Az zem zalujem,zem mojom sprzedal!!!!!!!!
SUPER!!!
W celu lepsiejszej wizualizacji polecam ci zalozenie na przod atrapy typu "plaster miodu"jak chcesz znam miejsce pobytu takowej
i zaloz koniecznie kly na zderzaki,bo nie pamietam,czy sa....
super!!!
tak 3maj!!!

Bardzow ladna zastawka tylko pogratulowac. Ale koniecznie musiasz zalozyc jej felgi. Pisales, ze masz napisz jeszcze jakie Przydaloby sie jakies szeroko osadzone lub jakies dobre dystanse.
Zobaczysz jak bedziesz mial kolka w lini nadwozia to efekt bedzie niesamowity. Generalnie glebokie osadzeznie w takich aytkach sucks...

Gratuluje

Piękne cudenko.
Najładniejszy z mozliwych stylów....
Dodałbym zapinki .... jakies mega fele i na miasto ....
Aha i drugie lustereczko.

No mi się baaaardzo podoba. Tylko tak: jakoś mi to wnętrze nie pasuje. Jak orginał miał to być to nie te barwy. Natomiast jeśli coś sportowego, to znowu nie to wnętrze. Przyjdą felgi i gleba i będzi naprawde ładna sztuka

Aha i zdejmij ten znaczek fiat, troche amatorszczyzną wieje

A wiec tak pokolei:

* Felgi mam ale orginalne od zoski (bo teraz przednie to jakies kanciaste chyba??)
* Co do felg jeszcze to jak juz tylko polonezowskie szprychowe (na inne mnie nie bedzie stac )
* Wnetrze odbudowywalem sam , bo boczki drzwiowe byly z plyty pilsniowej, imitujacej drewno, ochydnie to wygladalo, orginalnie byly bezowe, na kubly mnie nie stac
* a jesli chodzi o grilla to chetnie bym go sobie sprezentowal , oczywiscie po okazyjnej cenie

POZDRAWIAM

Zajebista .
I ten efekt kameleon (fotka spod maski, w słońcu ). Tłumik fajnie że Bosal'a ale do zmiany. Super chromik na zderzaczkach i lusterko. Ogólnie fajny look. O kołach coś pomyślimy . Ciekawe jakby wyglądał z czerwonymi kierunkami (małe VT przod i tył poprosze ).
A w tym maluchu koniecznie trzeba silnik ostro podłubać .
A kólka takie daj:

albo takie:

ps1. Rozumiem że na spocie bydgoskim się pojawisz za dwa tygodnie??
ps2. Kiedy malujemy moje maski?

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2004-07-11 21:05:58 ]

Cytat:
2004-07-11 20:42:16, Race_D pisze:
(...)
A w tym maluchu koniecznie trzeba silnik ostro podłubać .
(...)

Ty naprawde chcesz mi dokuczyć...?

to tak jak napisali poniżej jakieś fajne alu inny tłumiczek i bedzie ok, a zawieszenie obniżasz bo mi wygląda na serie tj. wysokie?

jee fkuncu zosia pokazala sie po malowanq jak tam dziadek ??
efekt bajera nie ma co ukrywac tylko gratulowac

race Ty sie moze najpierw zajmij swoja stajnia zeszroconych kantow, zanim zaczniesz doradzac jakby ktorys z nich wygladal przynajmniej tak jak polowa tej zastawki juz bylby MEGA-WYPAS...

troche pokory...

zajebista wyglada ze wlozyles w nia baardzo duzo pracy i to sie chwali.
ale brakuje mi w niej 2 podstawowych rzeczy:
- gleba na max tzn ile tylko sie da
- ladne alusy np ats classic i dystanse
jesli to bys zrobil to bedzie wypas na maxa tlumiczek narazie moglby poczekac przedewszystkim te dwie rzeczy.

Cytat:
2004-07-11 21:15:50, Sajmon pisze:
Ty naprawde chcesz mi dokuczyć...?

Nie ja na prawde prawie zawsze pisze posty z humorem . A to pisałem jak jeszcze nie wiedziałem że masz zły dzień. Ale spoko, Zoltar też ma dzisiaj okres więc pewnie taki dzień

Cytat:
2004-07-11 23:13:41, ZoLt4R pisze:
race Ty sie moze najpierw zajmij swoja stajnia zeszroconych kantow, zanim zaczniesz doradzac jakby ktorys z nich wygladal przynajmniej tak jak polowa tej zastawki juz bylby MEGA-WYPAS...

troche pokory...

Hmmm, no o stajnie zeszroconych to nie ukrywam że jeszcze walcze, ale mam mały problem z pozyskaniem takowych aut, ale nie o tym temat.
Czy jak mój będzie już mial czarną maskę i klape bagażnika to będzie wyglądał jak połowa tej Zastavki?
Pocieszam się tym, że Twój poprzedni Maluch też nie był w najciekawszym stanie .
Więcej loozu chłopaki bo się nerwicy nabawicie .
Tymczasem muszę lecieć bo mam jeszcze sporo uszkodzeń do naprawienia - chyba zacznę jeździć spokojnie, będzie sprawny dupowóz przynajmniej .

ciezsze dni to chyba Ciebie dotycza. bo Sajmon i ja raczej zauwazylismy to samo.. na spocie bylo nie lepiej...czep sie najpierw siebie

widze Doman ze sie postaralesbardzo mi sie podoba twoja zoska, fajnie wyglad a zta czarna maskaoczywisice brakuje dobrych felg i gleby ale to napewno bedzie aha no i jeszcze plaster miodu pozdrawiam

fajna zoska to lusterko to nie jest czasem cromodora?? jezeli chodzi o fele to kupisz ladniejsze 15-stki za ta sama cene co te od poldka.

Bardzo ladnie wyszlo. Chyba tak jak chciales. Na pierwszy rzut oka jas taka sama jak w twoim podpisie dopiero pozniej rzycaja sie szczegoly. Ale to wiadomo kasa kasa. Przyjdzie zima odlozysz kaski i na wiosne pewnie wywalisz niezle fele zobaczysz nie lam sie brakiem kasy tylko zbieraj na takie fele jake sobie wymarzyles Ja czekalem cala zime na alu i udalo sie choc myslalem ze nigdzy takich nie bede mial. Ale sie rozpisalem. Ale naprawde czasami warto sobie czegos odmowic dla swojego autka i kupic cos co Ci sie marzylo pozdrawiam

Cytat:
2004-07-12 00:24:46, ZoLt4R pisze:
ciezsze dni to chyba Ciebie dotycza. bo Sajmon i ja raczej zauwazylismy to samo..

O ja pier...le, jak można być tak sztywnym

Cytat:
na spocie bylo nie lepiej...czep sie najpierw siebie

Teraz juz chyba wiem czemu Ty się czepiasz. Sorry że uważam Twoje auto za ciche, ale po prostu bardziej mi się podobał dźwięk mojego wydechu przed zmianą na serie. Ale u mnie była tylko rura bez żadnej puszki i jeździłem jeszcze bardziej na pełnych gaciach niż Ty... No qrwa nie można już mieć własnego zdania .
Mam nadzieje, że przez noc wszystkim przejdzie...
Może nie róbmy OT już większego bo na prawde super autko jest tu prezentowane i na tym należy się skupić .