Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
_dOMAN F&F Sympatyk Polo 6n Bydgoszcz | 2004-07-11 19:28:49 No dobra chlopaki to w koncu moge sie wam pochwalic moim autkiem ![]() -kola z przodu (felgi mom ale opon nie ![]() -zderzaczki , bo te sa pogiete ![]() -srodkowy tlumik ![]() -wogole cala kosmetyka i konserwacja Robilem ja okolo 7 m-cy, no i rezultaty sa jakie sa, szczerze moowiac moglo byc lepiej ![]() ![]() jedna fotka dla zachety: a tu reszta: >>FOTKY + filmik(32s)<< POZDRAWIAM [ wiadomość edytowana przez: CarvMachine dnia 2006-09-28 13:05:27 ] |
![]() Sajmon F&F Sympatyk 126p, CC, Seicento Bydgoszcz | 2004-07-11 19:35:26 Dołączam sie do życzeń Sobota ![]() A Zo$ka sliczna! Nie spodziewałem sie, ze tak ładnie wyjdzie! Ale miałem możliwość głaskania jej po pupci papierkiem... ![]() |
dejta F&F Sympatyk Galant GTZ Rzeszów | 2004-07-11 19:39:04 Bardzow ladna zastawka ![]() ![]() Zobaczysz jak bedziesz mial kolka w lini nadwozia to efekt bedzie niesamowity. Generalnie glebokie osadzeznie w takich aytkach sucks... Gratuluje ![]() |
![]() CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-07-11 19:42:07 Piękne cudenko.
Najładniejszy z mozliwych stylów.... Dodałbym zapinki .... jakies mega fele i na miasto .... Aha i drugie lustereczko. |
![]() Jesion128 F&F Sympatyk Łódka Bols Szuflandia | 2004-07-11 19:42:20 No mi się baaaardzo podoba. Tylko tak: jakoś mi to wnętrze nie pasuje. Jak orginał miał to być to nie te barwy. Natomiast jeśli coś sportowego, to znowu nie to wnętrze. Przyjdą felgi i gleba i będzi naprawde ładna sztuka ![]() Aha i zdejmij ten znaczek fiat, troche amatorszczyzną wieje ![]() |
_dOMAN F&F Sympatyk Polo 6n Bydgoszcz | 2004-07-11 19:50:49 A wiec tak pokolei:
* Felgi mam ale orginalne od zoski (bo teraz przednie to jakies kanciaste chyba??) * Co do felg jeszcze to jak juz tylko polonezowskie szprychowe (na inne mnie nie bedzie stac ![]() ![]() * Wnetrze odbudowywalem sam , bo boczki drzwiowe byly z plyty pilsniowej, imitujacej drewno, ochydnie to wygladalo, orginalnie byly bezowe, na kubly mnie nie stac ![]() * a jesli chodzi o grilla to chetnie bym go sobie sprezentowal , oczywiscie po okazyjnej cenie ![]() POZDRAWIAM |
![]() Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2004-07-11 20:42:16 Zajebista ![]() I ten efekt kameleon (fotka spod maski, w słońcu ![]() ![]() ![]() A w tym maluchu koniecznie trzeba silnik ostro podłubać ![]() A kólka takie daj: ![]() albo takie: ![]() ps1. Rozumiem że na spocie bydgoskim się pojawisz za dwa tygodnie?? ps2. Kiedy malujemy moje maski? ![]() [ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2004-07-11 21:05:58 ] |
![]() Sajmon F&F Sympatyk 126p, CC, Seicento Bydgoszcz | 2004-07-11 21:15:50
Ty naprawde chcesz mi dokuczyć...? ![]() |
![]() Prozak 125p Koronowo | 2004-07-11 22:23:51 jee fkuncu zosia pokazala sie po malowanq ![]() ![]() efekt bajera nie ma co ukrywac tylko gratulowac |
![]() ZoLt4R F&F Sympatyk Punto HGT / 126p 1.2T a juz na pewno nie z Łodzi | 2004-07-11 23:13:41 race Ty sie moze najpierw zajmij swoja stajnia zeszroconych kantow, zanim zaczniesz doradzac ![]() troche pokory... ![]() |
![]() Chopper F&F Wolny Słuchacz :) VW Passat Combi Krakow | 2004-07-11 23:25:48 zajebista wyglada ze wlozyles w nia baardzo duzo pracy i to sie chwali.
ale brakuje mi w niej 2 podstawowych rzeczy: - gleba na max tzn ile tylko sie da - ladne alusy np ats classic i dystanse jesli to bys zrobil to bedzie wypas na maxa tlumiczek narazie moglby poczekac przedewszystkim te dwie rzeczy. |
![]() Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2004-07-12 00:17:25
Nie ja na prawde prawie zawsze pisze posty z humorem ![]() ![]() ![]()
Hmmm, no o stajnie zeszroconych to nie ukrywam że jeszcze walcze, ale mam mały problem z pozyskaniem takowych aut, ale nie o tym temat. Czy jak mój będzie już mial czarną maskę i klape bagażnika to będzie wyglądał jak połowa tej Zastavki? ![]() Pocieszam się tym, że Twój poprzedni Maluch też nie był w najciekawszym stanie ![]() Więcej loozu chłopaki bo się nerwicy nabawicie ![]() Tymczasem muszę lecieć bo mam jeszcze sporo uszkodzeń do naprawienia - chyba zacznę jeździć spokojnie, będzie sprawny dupowóz przynajmniej ![]() |
![]() ZoLt4R F&F Sympatyk Punto HGT / 126p 1.2T a juz na pewno nie z Łodzi | 2004-07-12 00:24:46 ciezsze dni to chyba Ciebie dotycza. bo Sajmon i ja raczej zauwazylismy to samo.. na spocie bylo nie lepiej...czep sie najpierw siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() vievior F&F Wolny Słuchacz :) Opel Omega A Kombi Piła | 2004-07-12 00:26:17 widze Doman ze sie postarales ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() PG F&F Sympatyk Fiat 125 x 2 ,Tyran ... Kraków | 2004-07-12 00:38:49 fajna zoska ![]() ![]() |
![]() Lo3eK F&F Sympatyk Był Stalowa Wola | 2004-07-12 01:34:22 Bardzo ladnie wyszlo. Chyba tak jak chciales. Na pierwszy rzut oka jas taka sama jak w twoim podpisie dopiero pozniej rzycaja sie szczegoly. Ale to wiadomo kasa kasa. Przyjdzie zima odlozysz kaski i na wiosne pewnie wywalisz niezle fele zobaczysz nie lam sie brakiem kasy tylko zbieraj na takie fele jake sobie wymarzyles ![]() ![]() |
![]() Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2004-07-12 03:17:35
O ja pier...le, jak można być tak sztywnym ![]()
Teraz juz chyba wiem czemu Ty się czepiasz. Sorry że uważam Twoje auto za ciche, ale po prostu bardziej mi się podobał dźwięk mojego wydechu przed zmianą na serie. Ale u mnie była tylko rura bez żadnej puszki i jeździłem jeszcze bardziej na pełnych gaciach niż Ty... No qrwa nie można już mieć własnego zdania ![]() Mam nadzieje, że przez noc wszystkim przejdzie... Może nie róbmy OT już większego bo na prawde super autko jest tu prezentowane i na tym należy się skupić ![]() |