Sprzedam Espero 1.5 dohc 97r po wypadku

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
null

Przed wypadkiem stan idealny.Mialem gaz wpakowac ale niestety nie bylo mi dane.Szyby z lewej strony cale .Przednia otwarta do polowy ale nie peknieta.Uderzenie poszlo w dol z lewej strony.Samochod sprawny,jezdzi.Nie znosi na zadna strone.Sprzedam lub zamienie.Cena do negocjacji tel: 508499916 Bydgoszcz-Torun

Pytania tylko pod nr. tel.Nie mam dostepu do netu.Pozdro.

niestety ale same krzyzyki widac

wklej te zdjecia po ludzku instrukcje jak to zrobic masz na forum w dziale glownym..

po za tym reguly ogloszen sa tu takie ze podajemy przynajmniej cene wywolawcza wiadomo ze wszystkiego nie da sie opisac na necie ale moglbys podac jaknajwiecej szczegolow..po co ma dzwonic ktos kto szuka zupelnie czegos innego

Zdjecia sa tez pod adresem www.skleptotu.webpark.pl/espero1.jpg do espero6.jpg - cena 3tys.zl.

Przepraszam panowie ale nie potrafie inaczej tego wkleic a zaraz jade i nie bede mial dostepu do netu.Pozdro.
Auto przebieg 146tys
Pierwszy wlasciciel.
Silnik w stanie bdb.

Cytat:
2005-12-26 17:45:41, 22rafal pisze:
Przepraszam panowie ale nie potrafie inaczej tego wkleic a zaraz jade i nie bede mial dostepu do netu.Pozdro. Auto przebieg 146tys Pierwszy wlasciciel. Silnik w stanie bdb.

dobra dobra oki..roznie to bywa..niestety internet w naszym kraju nie jest nadal dobrem powszechnym jak bedzie mozna otworzyc te twoje zdjecia (bo poki co limi transferu przekroczony) to jakas dobra dusza moze skopiuje i wklei to po ludzku

A mi się wszystkie zdjęcia otwarły bez problemu

Przeglądarka to mozilla firefox

Cytat:
2005-12-26 17:53:36, qbaj pisze:
.... jak bedzie mozna otworzyc te twoje zdjecia (bo poki co limi transferu przekroczony) to jakas dobra dusza moze skopiuje i wklei to po ludzku ..."

Jak widać Krzychu_ch NIE JEST dobrą duszą ....egoista

Cytat:
2005-12-26 19:46:05, bogdan1 pisze:
Jak widać Krzychu_ch NIE JEST dobrą duszą ....egoista

Nie wiem czy coś to zmieni, ale dobra. Wkleje te zdjęcia raz jeszcze tylko z odnośnikami.

klik
klik
klik
klik
klik
klik

może teraz Wam się uda

nie..nie udalo nam (mi) sie chodzilo o to zebys zgral foty na dysk i wkleil je metoda "tradycyjna" wkleiles po prostu linki do stron ktore nam sie nie otwieraly po wklejeniu kodu..nic to nie zmienilo

No niestety
Teraz to i mi się nie udało otworzyć wszystkich zdjęć
Zdążyłem tylko pobrać 4 z 6
Zaraz je wkleję "tradycyjnie"

widzicie cóś teroz

widzimy..dzieki ale jesli w tym samochodzie w zadne sposob nie zostala naruszona geometria nadwozia to mozna mowic o cudzie

piąte zdjęcie

czy zostło sprzedane?

czy zostło sprzedane?

Widzę, że teraz to samo auto jest już bezwypadkowe?
KLIK

Ale jaja UWAGA!!!!! ludziska na tego SZROTA
Ps. Szpachla,Szpachla i jeszcze raz Szpachla

Krótka statystyka:
Od daty postu minęło 253 dni,przebieg zmalał o 57 tyś km, cena wzrosła o 3900PLN.
Czyli gościu codziennie robił 225 km km do tyłu,przez co wartość rosła 15 zł dziennie.