Rajd Wisly 02.09.2006

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
My tu gadu gadu, a w sobote wisla leci. Jedzie ktos poogladac?? Co prawda tylko pzm, ale tez RPP bedzie.

pojechalbym z checa ale niestety nastawilem sie na wisle bardzo i kup... porobcie ladne foteksy

Ja na 95% jade jutro na start niestety przez weekend nie będe mógł zobaczyć jak jeżdzą. Pytanko nie wie ktoś czy na Salmopolu bądź Kubalonce są jakieś OESy ?? Pozdro!!

NIestety nie ma. Lipowiec, CIsownica, Zamarski i Debowiec jada
http://www.rajd-wisly.pl/2006/index.php?m=strona&s=4&mu=1&mc=4&PHPSESSID=0947584f62dd7147f7cf80eb25287db0

Żywiec też będzie
Mam tylko nadzieję że zobaczymy jakieś mocne RWD latające boczurami po odcinkach
Wezme kamerę to może i coś ciekawego się uchwyci
PS: wie któś może czy Ł. Sobocin i C. Niewiarowski jadą ladacznicą??

lista jest na stronie.jedynie rwd to bmw 318 klementowiczow

Cytat:
2006-09-01 23:39:36, comar pisze:
lista jest na stronie.jedynie rwd to bmw 318 klementowiczow

a Janecki / Grondal w F126p ?

Rajd taki sobie w/g mnie a ze starą Wisłą to miał mało wspólnego
Było kilka dzwonów a na szutrowym łączniku koło Dębowca opony się sypały jak te kamienie spod nich
Na drugim OSie tj. Cisownicy (który odwołali zresztą) załoga puga 206 z nr 20 położyla niezłego daszka (ponoć 7 rolek) i skończyła w szpitalu
PS: nakręcił to ktoś??
Betka nie jechała tak jak sobie to wyobrażałem ale za to kshel rządził

Fajnie było , beta dość wcześnie wypadła , mapki z dojazdem na odcinki były do dupy , poza tym fajna impreza , i było na co popatrzeć(troche czterołapów , jeden s1600) no i piekne audi qattro
szkoda tylko że spora część jechała jak po bułki i nie liczni pokazywali że da się pojechać szybko.

lamuszek dawał rade ,a w zasadzie jego operatorzy
ps.klaksonik ledwo było słychać

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

a gdzie ma lewe lusterko?

Chyba miał jakas ocierke lewą strona, był jeszcze lekko uszkodzony lewy błotnik i lewy tylny narożnik.

wylecieli na prawym zakręcie, bodajze na os 3 w tym samym miejscu co Radek Pogan i lezeli 3 minuty na boku ale i tak było super, rozwalili cały lewy bok tak ze jak otwarlismy tylnią klape to jej sie zamknac nie dało potem, ale owacje na rampie mieli tak jak nikt inny

Cytat:
2006-09-02 19:35:18, Blady pisze:
no i piekne audi qattro

to nie bylo quattro tylko fwd

Cytat:
Cytat:
--------------------------------------------------------------------------------

2006-09-02 19:35:18, Blady pisze:
no i piekne audi qattro

--------------------------------------------------------------------------------

to nie bylo quattro tylko fwd

co nie zmiena faktu że był : Piękne , pięknie jechało , i najpiękniej brzmiało