Korek spustowy miski olejowej

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam
jakim kluczem odkręcić korek spustowy w misce olejowej (imbus czy "normalna nakrętka" ; jaki rozmiar)

k.... mać
schyl się, ewentualnie połóż i zobacz sam
skoro pytasz znaczy prawdopodobnie chcesz własnoręcznie olej wymienić, w takim razie i tak musisz wleźć pod samochód więc
Cytat:
schyl się, ewentualnie połóż i zobacz sam

[ wiadomość edytowana przez: kieleczek dnia 2006-09-08 11:53:51 ]

Tacy ludzie mnie doluja.
17 nasadkowa.

Cytat:
2006-09-08 11:30:02, matadorRS pisze:
Tacy ludzie mnie doluja.

powyższe to o mnie?

Bądź poważny. Ja mam problemy z własną osobowością zanim posadzę tutaj pytanie ale jak widze sa lepsi !
Proponuje odessać olej z otworu po bagnecie i zniknie problem pytania

Cytat:
2006-09-08 12:59:20, zupper pisze:
Proponuje odessać olej z otworu po bagnecie i zniknie problem pytania

Ale gdzie jest bagnet i jak go wyjąć...??

k.... mać
otwórz maske, schyl się i zobacz sam
skoro pytasz znaczy prawdopodobnie chcesz własnoręcznie bagnet wyjąć, w takim razie i tak musisz otworzyć ta maske więc
Cytat:
otwórz maske, schyl się i zobacz sam

Cos ci sie ryply osoby To z bagnetem to byla aluzja

wiem przecież

Cytat:
2006-09-08 11:57:25, kieleczek pisze:
powyższe to o mnie?

Nie o tym wyzej jełopie

Cytat:
2006-09-08 14:14:32, omegafan pisze:
k.... mać otwórz maske, schyl się i zobacz sam skoro pytasz znaczy prawdopodobnie chcesz własnoręcznie bagnet wyjąć, w takim razie i tak musisz otworzyć ta maske więc

No dobra, nawet jeśli to napisałeś do mnie, to mam pytanie:
JAK KUR.. OTWORZYĆ MASKE, JAK SIE SCHYLIĆ I JAK ZOBACZYĆ??

Proponuję zablokować wątek, bo to nieporozumienie, temu co zaczął dać żółtą kartkę...albo przynajmniej upomnienie pisemne

Cytat:
Proponuję zablokować wątek, bo to nieporozumienie, temu co zaczął dać żółtą kartkę...albo przynajmniej upomnienie pisemne

Teraz Neostrada jest w poromocji po 1zł i przychodza na forumy rozne dziwne (tzw.) "Dzieci Neostrady". Zadaja glupie pytania ze czasami mozna sie posikac ze smiechu.
Przyklad z tuning.forum.pl:
temat : "W jaki sie wyposazyc silnik dohc czy Vtec" .

Każdy ma czasami chwilę słabości i pierdyknie jakąś głupotę, ale bez przesady...z jego tekstu ewidentnie wynika, że wie jak wygląda śruba, a tzn że ją widział, więc to chyba nie problem wziąć 3 imbusy i 3 klucze oczkowe na oko, napewno któryś będzie pasował, a tak wali bezsensownie następny temat i to jeszcze na głównym forum, a to się nawet do duperelek nie nadaje...

nie róbcie obciachu.
obcy też zaglądaja na nasze forum...............
a tu jak w burdelu

Cytat:
2006-09-08 23:49:59, fomin pisze:
a tu jak w burdelu

dlaczego tak myślisz ??
Przecie fajny klimaciik

ostatnio jest troche na forum różnych ogólnie bardzo prostych problemów, ale nie ma co się "wyżywać" na ich autorach tylko raczej nie wdawać się w dyskusje na takie pytanie bo może ktoś zadał je pod wpływem alkoholu albo chciał sobie napisac wątek na forum, jak nie będzie odpowiedzi to temat sam umrze. A może autor wejdzie do porad czy wyszukiwarki i sam sobie odpowie

zadałem proste pytanie i oczekiwałem prostej odpowiedzi a wielu z WAS tylko potrafi deprymować uczestników forum
byc może nie jeden z WAS nie siedział w kanale ale teksty o kluczach potrafi napisać bez przeszkód, żal mi... WAS

Krokulek jestes w ogromnym błędzie, to NAM Ciebie zal... nie wiem czy to Twoje auto, czy kogos z rodziny itd... nie obchodzi to nas, ale podejrzewam ze chcesz poprostu zaimponować...np. tato, dowiedziałem sie, ze klucz do sruby w misce to taki kolego przejaw troche własnej incjatywy. Podpowiedz: kup sobie podstawowe klucze, napewno któryś bedzie pasował

pozdr.

Cytat:
2006-09-09 09:23:43, krokulek pisze:
zadałem proste pytanie i oczekiwałem prostej odpowiedzi a wielu z WAS tylko potrafi deprymować uczestników forum byc może nie jeden z WAS nie siedział w kanale ale teksty o kluczach potrafi napisać bez przeszkód, żal mi... WAS

Masz rację, to my Ciebie deprymujemy...
Masz też rację, że większość z nas nie siedziała w kanale, ale jednak o kluczach potrafi napisać...
Teraz Ty oceń siebie i swoje pytanie oraz to, że masz jeszcze tupet napisać, że Ci nas żal...
To nie chodzi, o to że nikt nie wie, jaki tam klucz pasuje, tylko o to, że zadałeś pytanie, którego prawdopodobnie 99,9% ludzi by nie zadało z wiadomych względów...
Podsumowując, oczywiście masz rację , ja np. nie mam pojęcia jaki tam klucz pasuje, bo nie zaśmiecam sobie głowy takimi bzdurami, tylko robię, tak jak napisałem wcześniej, biorę skrzynkę narzędziową i zabieram się do pracy, mam sporo kluczy więc któryś zawsze pasuje, a po co mi wcześniej wiedzieć jaki tam klucz jest, przecież to nie wymiana rozrządu itp., gdzie potrzebne są specjalne niestandardowe klucze.
Mam nadzieję, że teraz sobie poradzisz.
Pozdrawiam