Małe pytanko MKVII (lusterka)!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam serdecznie wszystkich kubowiczów!
Jestem szeczęśliwym posiadaczem od 2 miesięcy MKVII 1,8 LPG 1996 r. Dawniej miałem Essiego z 1991 r., potem przerwa dla Audi a potem Rover. Wróciłem do tej marki bo uważam że jest porządna.
W poprzednim modelu jaki posiadałem w wyposażeniu były podgrzewane lusterka, które włączały się po uruchomieniu ogrzewania tylnej szyby. W autku, które posiadam obecnie lusterka też są elektrycznie sterowane i podgrzewane ale po włączeniu tylnej szyby nie działają. Jaka może być tego przyczyna, czy jest tam jakiś odrębny bezpiecznik czy co? Przejżałem forum i natknąłem się na podobny problem ale tylko z jednym lusterkiem. U mnie nie działają oba. Poradźcie coś.
Dziękuję za wszelkie uwagi!
Pozdrawiam

nie ma odzielnego bezpiecznika ani przekaźnika ani niczego innego. Zobacz, czy wkłady masz podgrzewane, bo często padają ofiarą amatorów cudzej własności i potem dokupywane są już niepodgrzewane.
Jak sprawdzić - wyjąć, jak wyjąć - trzeba zajrzeć do fotorelacji w odpoednim dziale na stornie głównej klubu - polecam jedną z leszych, baaa - najlepszą fotorelację, czyli moją,

Ok! Dzięki WIELKIE! Muszę tam zajrzeć, tylko się obawiam, że przy demontażu popękają mi zwierciadełka

nie popękaja bo sa na plastikowej ramce, predzej wyłamiesz zaczepy tej ramki