Furious Fota - konkurs pozlotowy...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ludziska ja mam pomysł. jako ze w programie był wybór miss i mistera zlotu a takowego nie było to proponuje nadsyłac fotki
np do mnie bizer85@o2.pl albo do któregoś z modów który sie tego podejmie waszych fotek smiesznych lub mniej smiesznych lub też zróbmy konkurs na najbardziej furious fotke.
załóżmy ze mamy np 5 dni na nadsyłke fotexów po czym np tydzien na głosowanie. . można ustalić kto wygrywa nagrode (którą ja bede sponsorował jako furious sponsor) czy fotograf czy ktoś sfotografowany.
ten temat w sumie sie powinien znaleźć w dziale dla memberów ale tam nie mam dostępu jeszcze wiec proponuje.
na początek pytanie mis i mister czy furious fota????
wypowiadac sie i zrobimy konkurs bo daaawno już nic takiego nie było
a trza coś dla klubu zrobić zeby sie podlizac
zapraszam do do komentarzy

Furious fota, jakby już coś

furious fota myslem
j

Dobra, nie ma co sie pieprzyc i wybierac bo wiadomo że furious fota.
Skoro znaleźliśmy łosia, który sam chce sie podjąć zgromadzenia zdjęć (i sponsoruje nagrode ) to prosze by każdy kto chce wziąć udział w konkursie wysłał mu najlepszą zrobioną przez siebie (lub przedstawiającą go, jednak autor ma pierwszeństwo w razie co) fote ze zlotu i okolic (np. takich akcji przyzlotowych jak serwis u Krasnala czy jakaś akcja na trasie). Za tydzień Bizer wrzuci wsio do nowego wątku gdzie skleimy ankiete i dalej już wiadomo .

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2006-08-19 00:46:14 ]

no i kuran bardzo szybka decyzja człowieka z góry iw wszystko wiadomo. no to czekam na fotki w takim razie . moga też być linki na gg( 2270555) i podpois kto to do mnie sle i bedzie łatwiej. moga, też być na priva. zeby było fajniej to każdy moze wysłać 2 fotki. czekam na nie do przyszłego piątku.
zapraszam

btw dostane za to membera>????

Chyba Ci sie we łbie od Komando pojebało - ile chcesz miec fotek? Pamietaj ze ankiety mają ograniczoną liczbe opcji, a cztery głosowania to juz by byla przesada

moze by tak podwiesić
i jeszcze jedna myśl: z racji ze ten kto miał aparat to strzelał fotki różnym ludziom to nagradzamy autora fotki czy tego kto na fotce jest??
wypowiadac sie ludziska

No toć chyba żem napisał wyraźnie - jeśli autor fotki nie rości sobie do niej praw w ramach konkursu to nie ma przeszkód, żeby wystawiła ją osoba na niej będąca. Chyba nie będzie problemu z dogadaniem sie w tej kwestii bo to przecież tylko zabawa .

Szkoda ze chodzi tylko o fotki ze zlotu Tak to bym mial kilka propozycj

Cytat:
2006-08-19 15:58:33, Race_D pisze:
Chyba nie będzie problemu z dogadaniem sie w tej kwestii bo to przecież tylko zabawa .

kjs to też zabawa
pół godziny od wystawienia fotek można zgłaszac protesty

do dupy taki konkurs chyba ze rozszerzymy dzialanosc na pozazlotowe foto. Aczkolwiek

Cytat:
2006-08-19 20:01:56, bizer_trikolor pisze:
kjs to też zabawa pół godziny od wystawienia fotek można zgłaszac protesty

i tak potem stwierdzisz ze na protest jest 15 min

Cytat:
2006-08-20 10:25:02, nds pisze:
do dupy taki konkurs chyba ze rozszerzymy dzialanosc na pozazlotowe foto. Aczkolwiek

Nie do dupy tylko to jest przywilej osób będących na zlocie - trza było olać prace i jechać

Cytat:
2006-08-20 13:08:36, Race_D pisze:
Nie do dupy tylko to jest przywilej osób będących na zlocie - trza było olać prace i jechać

jak ty cos czasami pier***niesz...

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2006-08-20 15:34:08 ]
[ powód edycji: żebym zaraz Tobie nie pier*** ]

Ty no nie ma lekko - konkurs jest dla tych co byli na zlocie, później będą dla wszystkich na inny temat ale ten jest w ramach zlotu!

Ale tekst o olaniu pracy byl nie na miejscu. Az taki dowcipny to Ty nie badz

Ja Was prosze... W porównaniu z niektórymi textami, które tu lecą na forum to jes superlajt. Nds nie mógł jechać teraz ale był z nami na poprzednim zlocie gdzie z kolei reszty północy (poza mną i E1 ) nie było - taki lajf...
A ponieważ wszyscy żyjemy jeszcze zlotem to i konkurs zdjęciowy go dotyczy. Nie szukajcie problemów tam gdzie ich nie ma, skoro jest zainteresowanie to zaraz po tym będzie następny konkurs na inny temat, może i dowolny nawet .
peace

no pomysl fajniutki
ciekaw jestem jakie fotki nie ujrzaly jeszcze swiatla dziennego

Cytat:
2006-08-20 21:56:38, Race_D pisze:
Ja Was prosze... W porównaniu z niektórymi textami, które tu lecą na forum to jes superlajt.

Co nie zmienia faktu ze czasem nalezy sie ugryzc w jezyk Nie jestes nieomylny czasem tez chlapniesz gafe nie ma problemu przeciez Nie badz w stosunku do siebie taki bezkrytyczny...Jak chcesz moge Ci pomoc - przyjmuje od poniedzialku do piatku w godzinach 8:30 - 14:00

Dr.Psychologi Maniakalnej
Gunter Uberhafenflachenshalkenbyttemaineklajneszlus

[ wiadomość edytowana przez: Lisu dnia 2006-08-20 22:07:49 ]

tez nie lapie co sie tak awanturujecie...