| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Tolas Opel OMEGA B Sedan Lublin | 2006-09-07 09:47:30 witam,
Czy ktoś posada może pliki w postaci wektorowej lub skany białych zegarów do Omy B. Interesuje mnie wersja 220 km/h. Chciałbym przeprowadzić próbę wykonania takich zegarów a efekty tej pracy predstawić na forum. Mam dostęp do wszystkikch urządzeń potrzebnych do produkcji tego typu zegarów, w tym plotera laserowego - tnącego i grawerującego plexiglass z dokładnościa 0,15 mm. i plotera tnącego folie PVC Jako motywację do przesłania plików podam fakt, że osobie, która mi pliki udostępni, sprezentuję 1 komplecik zegarów
pozdrawiam |
Tolas Opel OMEGA B Sedan Lublin | 2006-09-07 09:50:08 aha uzupełnipenie poprzedniego posta....
żeby nie było. Pierwszej osobie która udostępni pliki - komplet gratis. Przepraszam za niedomówienie. |
Tolas Opel OMEGA B Sedan Lublin | 2006-09-07 11:13:22 aha - kurde jeszcze jedno - oczywiście w skali 1:1 |
Tolas Opel OMEGA B Sedan Lublin | 2006-09-07 11:49:44 myślę że tak,
problem tkwi w kwestiach podświetlenia gdyż folie klejone warstwowo, dają już zupełnie inny kolor składowy, ale jeżeli elementy nie są zbyt małe - można warstwy "szparować" tzn. unikać klejenia warstwowego pozostawiając tylko tzw. zalewki. ale - tak naprawdę czy się da - to kwestia dokładnego zapoznania się z projektem. a w razie czego dostosowania go lub uproszczenia pozdro, aha. dzięki za EDYTUJ - jeszcze się w tym gubię.... |
Tolas Opel OMEGA B Sedan Lublin | 2006-09-08 17:26:47 Propozycja już nieaktualna - znalażł się kolega z innego forum, który przyśle skany.
Pozdrawiam wszystkich |
sewcio LOB MEMBER C2,5TD+0,6Tcoupé Sosnowiec | 2006-09-08 17:36:08 |
PiotrS LOB WETERAN ![]() LO016 Gdańsk | 2006-09-08 21:23:32 Super fajne takie jak w N4S. |
sewcio LOB MEMBER C2,5TD+0,6Tcoupé Sosnowiec | 2006-09-08 21:43:38
Trudno wyczuć, czy się nabijasz, czy rzeczywiście Ci się podobają...musisz jeszcze powiedzieć co sądzisz o N4S, to może nam rozjaśni w głowie. Ja osobiście nie lubię tuningu, ale te zegary są nawet fajne, ożywiają trochę smutne wnętrze kluski, chociaż te, które proponują na allegro wcale nie podejdą do C, bo wyskalowanie temp. w C jest inne, więc miałbym złe wskazania i poziom paliwa też jest inaczej. Napisałęm im o tym, ciekawe co odpiszą. |
PiotrS LOB WETERAN ![]() LO016 Gdańsk | 2006-09-08 22:02:03 Są super fajne jak na zegary wykrojone z czegoś tam i z tych co widziałem w autach po tunnigu.
N4S grywałem jak dzieciak jakiś czas temu . Super przerywnik po 12 godzinych walki (w tym 6 na gpw).
Najbardziej mi się podobał ten o porsche (w zasadzie na nim zkończyłem i jedyny, który skonczyłem ).
A największa frajda to jazda autami do lat siedemdziesiątych, jakże one się kosmicznie przechylały w zakrętach, narmalnie jak evo, bo to chyba podobna technolgia .
Jednakże ja bym do swego auta czegoś takiego nie założył. Choć uważam, iż auto może byc różowe z płomieniami, neonami pod wraunkiem, iż "nie ma chuja w we wsi". (cytat z dnia świra). Precyzyjnie? Zwykle jestem małopiszący, no teraz mnie ponosło .
|
sewcio LOB MEMBER C2,5TD+0,6Tcoupé Sosnowiec | 2006-09-08 22:16:10 Nooo. Teraz wiem co o tym sądzisz, bo przyznasz że poprzednia wypowiedź, była dwuznaczna
Szkoda, że nie można kogoś prosić o założenie na kilka dni, a potem zdecydować, czy się zostawia, a ponieść koszty zgrzewki piwa...ja jestem wzrokowcem i jak nie zobaczę, to się nie przekonam, czy wiocha, czy fajnie |
szefer DEADSOUL opel Omega Bi-Turbo Poznań | 2006-09-08 22:19:10 Ja mam biale zegary z niebieskim podswietleniem jak chcecie moge zrobic fotke i wstawic. |
sewcio LOB MEMBER C2,5TD+0,6Tcoupé Sosnowiec | 2006-09-08 22:21:03 Jasne, prosimy, a najlepiej przyjedź na zlot i wtedy przypomnij się i pokażesz wieczorem przy grillu. |