Niedziela 25.05.03

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
A wiec tak.dzisiaj odbylo sie male spotkanie kamikadze squadu i ogledziny miejsca spotkan.jak siecie leje deszcza a wiec jest tam loto straszne i raczej z niedzieli nic niewyjdzie.Proponuje spotkac sie na pasie np o 17 i zrobic maja sprawnoscioweczke.co wy na to??

Zapomnialem dodac ze jak zwykle nieodbylo sie bez przygod no ale o tym moze swill sie wypowie bo to raczej jego przygody spotkaly-najpierw wyczynowa jazda warczyburgiem no a puzniej "chlup" Ja i misiek pod jego domem mielismy juz dosc bo my sie tak wysmiali (niepowiem z kogog )ze szkoda gadac.Oby wiecej takich spotkan

Obawiem sie ze na pasie sie nie pojawie (w sobote tez mam grilla ) ale o 17 to moze jakos sie dowleke natomiast pozniej i tak mozna zrobic grilla-jak tylko bedzie ładna pogoda to chetnych zapraszam na przylasek na 1 staw ok 18-19 Oczywiscie jagby ktos niemiał planow na sobote to rowniez zapraszam w to samo miejsce ok 19-20 Sliwek wpadnij na tego zaległego browara Jak szalec to szalec

Szacuneczek

No tak swill został brutalnie potraktowany (zmieszany z ) błotem z pod kanta mojego kumpla - miazga Smiech smiechem ale głupio wyszło

Szacuneczek

No tak ze swilem to troszke tak chamsko no ale nienazekajmy - zobaczymy jak go ludzie w tesco zobacza.
Co do przylasku to gdzie wy jestescie tam??wjazdem pierwszym (tym co sie jedzie pomiedzy stawami)czy drugim(tym co tam mayday dzisiaj zawracal)??

Tam gdzie dzisiaj zawracalismy 1 to tam gdzie jest ratownik ten najwiekszy od drogi

Szacuneczek

ok sie zobaczy moze kogos z pasa wyciagnie sie

Goraco zapraszam

Szacuneczek

hmm? w sobote grill? w niedziele sprawnościówka? no to bym wrezcie poszalał

Putin juz jak cos to sprawnosciowka w niedziele i grill tez w niedziele bo w obote to misiek ma z klasa grilla i dajmy mu ta chwile bo wkoncu jak to ma byc klasywy grill to po co mu sie bedziemy tam pchac-juz jak cos to w niedziele

Pogoda sie robi

mnie bardziej zależy na tym aby poszaleć i najlepiej wygrać

A wiec na pasie o 17 sie widzimy.Mam nadzieje ze frekfencja dopisze.jak ktos moze niech wezmie jakies opony/pacholki aby zrobic trase

A gdzie ta próba będzie rozgrywana bo pewnie będą tam jeszcze jeździli inni ludzie którzy przyjeżdżają na 13 i siedzą do puźna

Acha zapomniałem jeszcze dodać ze jak sie pojawie to wezme ze sobą spoiler maluchowski to może sie ktoś chetny na niego znajdzie cena 80 zł

[ wiadomość edytowana przez: dayton dnia 2003-05-23 23:30:30 ]

Ostatnio jak robilismy co prawda o 18 to juz niebylo praktycznie niekogo oprucz kilku aut z SR ale nikt nikomu nieprzeszkaszal

Postaram się być
POZDRÓWKA

czE Cwaniaczki myśę zre chlup byłoby spożo gdyby to nie kant .Jak sie zobaczymy z Wszyskimi to ponawijamy a ja się ni e W..wiam było oki ,pech a w tesco i tak nie bylem bo mialem jakoś dziwnie mokre porrrry a laliśmy z Gagim całą drogę .a Wyczyn był za...je ...sty tyle ,że niedokońca wodoszczelny he,he (pozdrófffka dla wyczyna MayDeya od asterki i oczywiście dla bestii Miśka )

Pozdrófffff ka dla członków kamikadze i ...... dla wszystkich ...

CHLUP