Gratisowa wtyczka w bagazniku

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!
Jak w temacie, zastanawiam sie do czego mi gratisowa wtyczka w bagazniku po lewej stronie pod szybą koło siedzien... Dodam, że wtyczka jest dwu wtykowa... Hmm... Czyżby ktos wczesniej zamontował sobie tube czy cos w bagazniku? Hehe...
Pozdro!

A może raczej wymontował navi?

nie wiem...
Hmm... Fakt wyposazenie jest dosc bogate, wiec mogło by byc... Ale od czego konkretnie by był ten kabeleszek:>?!
Pozdro!

W tym miejscu najczęściej jest centralka nawigacji, więc ten kabel jest pewnie od niej.

normalka ja tez mam ta wtyczkę cd 1995 model 1996 chyba standardowa instalacja wykorzystana lub nie

Cytat:
2006-09-07 13:45:05, winklerw pisze:
normalka ja tez mam ta wtyczkę cd 1995 model 1996 chyba standardowa instalacja wykorzystana lub nie

Ta wtyczka jest podlaczona do tego samego obwodu co centralny zamek i ogrzewanie tylnych siedzen (jezeli masz). Wylacza ja ten sam bezpiecznik. Ja wykozystalem ja do podlaczenia dodatkowego gniazda zapalniczki do ktorego podlaczam lodowke przewozna.

Jeśli to sedan to nie słuchaj tych wywodów, tylko to jest wtyczka pod elektryczną roletę.

Chyba najbardziej prawdopodobna jest opinia Mariosomegosa... Roletki nie mam, wiec to może byc to... Hehe...
Dzięki za posty!
Pozdro!

u mnie dla odmiany jest dodatkowa wtyczka po prawej stronie w tym miejscu, gdzie standartowo montuje sie zmieniarke, ale to nie jest wtyczka od zmieniarki, mozna wyczuc reka, że ida do wtyczki dwa kable i sa owiniete izolacja. Chyba pozostje mi tylko tradycyjny sposob przekonania sie gdzie znajduje sie drugi koniec kabla Popoludnie w garazu, jakis browar i recznie przekonac sie o tym