| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Abdull F&F Sympatyk 126p Bielsko - Biała | 2003-05-11 21:07:38 Mój ojciec tez ma poldka caro z heblami tarczowymi, tyl i przód. skuteczność jest bardzo dobra, koła można łatwo zablokować, ręczny jest tragiczny, chodzi cięzko i wogóle prawie nie trzyma. Jaśli wymieniałeś klocki chamulcowe to musisz troche poczek niech się dotroś bo pamietam ze jak zmieniliśmy to na początku też było tragicznie (hamulce jak w maluchu tyle ze się nawet kół nie dało zblokować) spróbój je porządnie odpowietrzyć |
LoRd_S F&F Sympatyk 126p Bielsko-Biała | 2003-05-12 08:33:20 Ja tez tak mialem w kaszlu z hamulcami jak sam wymienialem szczeki, ale po przejechaniu 50km jest zyleta. Wszystko musi sie ulozyc i dotrzec POzdr. Seba |
ob-Piszczyk delta 1.6 DOHC 1991 ... Opole Lubelskie | 2003-05-13 01:05:07 bawiłem się kiedyś Poldem(borewicz) Tatka
a kiedy bierze pedał? może za późno?(pod warunkiem że nie rośnie!!!) jeśli tak to jest regulacja na popychaczu pompy - wewnątrz pomiędzy pompą a serwem - wykręcasz i łapie wcześniej - wkręcasz - głębiej. ROZRUSZAĆ TŁOCZKI! (dwie brechy lub śrubka i nakrętka oparta o 2 klucze rowerowe (hihi)) |