Bestia poszla za 11.300zl

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie co myslicie cena chyba dobra? w tym tygodniu mchce kupic 2.0 wiec narazie mnie nie skreslac

No Disel gratulacje, teraz trzymam kciuki za sprawność nowej Bestii

Disel, kup oczywiście omesię 2.0 ale B !! która jak wiadomo jest MISS OMEGA

Janusz... wszyscy już wiedzą, że jesteś monotematyczny
codziennie do pracy jeżdżę: pierwsze 22km moją Bestią a koleje 20km Omą B X20XEV (z gładką dupką, pięknymi spojlerami, sportowym wydechem i full opcją). Owszem miłe autko, ale nie można poprawić czegoś co jest idealne (choć udało się to właścicielowi owej pięknej oraz jeszcze kilku innym) i kolega disel o tym już dobrze wie...

pozdr.

teraz tylko pytanie caravan czy sedan? co mi sie bardziej podoba sam niewiem a na 100% bedzie omega A

TYLKO SEDAN !!! ... zabiją mnie za to

pzdr i dużej pociechy z C20NE

Cytat:
teraz tylko pytanie caravan czy sedan? co mi sie bardziej podoba sam niewiem a na 100% bedzie omega A

Senatora kup!!!!

Młody kto tu jest monotematyczny Widać, że po jeździe b-tką jesteś w szoku spowodowanym zachwytem nad jej pięknością , a pozostałą część dnia spędzasz nad kombinowaniem jak przerobić A na B . Na serio, Disel cokolwiek kupisz niech to będzie omesia, sedan czy kombi to zależy od potrzeb użytkowych. Wiadomo że sedan jest bardziej komfortowy ( cichszy) ale jak pojedziesz w plenerek to w kombiaczku spanko bezproblemowe jak potrzeba przyciśnie

bestia bedzie jutro bedzie caravan kolor i kola dokladnie jak nasz webmaster rocznik 92 NIE BITA rok w polsce stan idealny dzis sobie ojezdzilem i zaliczke dalem jutro odbieram

Znakiem pogratulować zakupu też bym chciał karawana ( ale jak kupowałem swoją w dojczlandii to nie było karawanów )

Pozdrawiam
Edmund Dantes

No Disel gratulacje za prawdziwa meska decyzje (kupujemy orginaly ), wiem że omesia ma wozic cement wiec odpowiedz jest jasna !!!( betoniarka ?!)
ps . pomyslales nad nowym nikiem , bo Disel to nie pasuje do 20NE
pozdro DanDan ( Janusz wiesz że AAAAA)

Diselku gratulacje !!!!!!!!!!
Życzę wiele radości z nowego zakupu.

cementu juz nie bedzie wozila bo tydzien temu kupilem przyczepe wiec teraz omesia bedzie miala w calosci okolo 7.5 metra a co do nicka to chyba zostawimy jak myslicie?

Myślę, że powinien zostać. Toć Disel jest jeden, czyli ty. Trochę to sentymentalne, ale jesteś i będziesz dalej identyfikowany i identyfikowalny.
Pozdr

Gratulacje Diselku niech ci służy dobrze jeździ i nie psuje się. Przede wszystkim niech ci w niej dopisuje fart, bez tego ciężko omijać różne rafy
Pozdr i do zobaczenia na kolejnym LOB PARTY, może i ja będę z następną ( BBBBBBB Dandan oczywiście )

Disel, nie wiem czy Ci już gratulowac bo nie potwierdziles faktu zakupu. Wczoraj pisales, ze bedzie jutro czyli dzis. Napisz czy juz jest, czy cos sie "omsklo". Moze jakies zdjecie?

Oczywiscie nick powinien zostac!

bestia zostala zakupiona!!!!!!!!!!!!!!!!

jest przepiekna od pazdzienrnika 2002 w polsce nie bita wszystko sprawne
silniczek calkiem ladnie tyka
fotki w profilu narazie tylko takie udalo mi sie zrobic

jezeli chcecie zobaczyc dokladniej jak wyglada to popatrzcie na profil kolagi Haska jego omesia jest identyczna

teraz tylko zagazowac -->mysle ze zrobie sobie instalacje bez kompa

jest cos na co teraz musze szczegolnie zwracac uwage przy tym silniczku?

No, no !!! Gratulacje! Auteczko błysk Teraz tylko życzyć bezawaryjnej jazdy i jak najszerszych dróg

Musisz zwrocic uwage na gaz ..............C20ne tego nie lubi, mowil mi dzisiaj rano ze mu dobrze na pb95 i tylko dlatego na II biegu dochodzi do odciecia, a predkosciomierz pokzuje 95 km/h.