XI OGÓLNOPOLSKI ZLOT MIŁOŚNIKÓW MARKI FSO oraz KLUBU F&F

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W dniach 12-15 sierpnia tego roku odbędzie się XI Ogólnopolski zlot miłośników marki FSO organizowany przez FSO AutoKlub. Zlot odbędzie się w miejscowości Dobczyce koło Krakowa, na bazę zlotu wybrany został Camping DOBEK który oddaje nam do dyspozycji swoją bazę noclegową. Na terenie kampingu znajdują się również: boisko piaszczyste do siatkówki, miejsce na grill i ognisko, plac zabaw i nieograniczone możliwości parkingowe, zależne tylko od inwencji gości.

Serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału w tym zlocie naszych klubowiczów, sympatyków a także wszystkich miłośników i pasjonatów pojazdów rodem z FSO.

Wszystkie szczegóły dotyczące zlotu a także formularz zapisów można znaleźć w specjalnym dziale naszej strony, można również pobrać plakat zapowiadający zlot i nakleić go na własnym pojeździe lub w innym miejscu tak aby ten zlot nagłośnić.

Jeszcze raz serdecznie zapraszamy, jeżeli jesteś miłośnikiem polskiej motoryzacji poprostu musisz tam być!

SZCZEGÓŁY i FORMULARZ ZAPISÓW

- SERDECZNIE ZAPRASZAMY -

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2006-07-25 01:09:33 ]

Podobne zainteresowania i zbliżony charakter działalności klubów przemawiają za tym by spotkać się czasem w wiekszym wspólnym gronie celem lepszego poznania się i wzajemnej integracji bratnich klubów. W związku z powyższym klub The Fiat And The Furious postanowił przyłączyć się do tak zacnej inicjatywy jaką jest w/w zlot. Tym samym pragniemy zaprosić wszystkich miłośników klasycznych FIAT'ów na wspólne spotkanie. Jest to niezwykła okazja by spotkać w jednym miejscu tyle osób o podobnych zainteresowaniach, podziwiać wspaniale odrestaurowane i przebudowane auta oraz pokazać swoje ewentualnie poddając je ocenie osób "siedzących w temacie".
Ponieważ przyłączamy się do zlotu FSO preferowane są właśnie auta tej marki ale oczywiście jeśli ktoś przyjedzie jakimś klasycznym Fiat'em czy nawet tzw. "dupowozem" (autem nie związanym z charakterem klubu) to nie zostanie wyrzucony . Po prostu jednym z punków zlotu jest przejazd kolumną (w eskorcie Policji) i tu głównymi aktorami będą auta wyprodukowane na Żeraniu.

Ważne!
Organizatorem zlotu jest Stowarzyszenie FSO AutoKlub, które wynajmuje ośrodek będący bazą oraz teren dawnej zajezdni autobusowej gdzie zostaną zorganizowane różne próby sprawnościowe dla kierowców chcących sprawdzić siebie i swoje auta. W czasie trwania zlotu osoby przebywające na terenie tych obiektów zobowiązane są bezwględnie podporządkować się osobom funkcyjnym wyznaczonym przez organizatora. Wszczynanie awantur, rażący brak kultury szczególnie w odniesieniu do innych uczestników zlotu, wchodzenie do czyjegoś samochodu bez pozwolenia właściciela, niszczenie jakiegokolwiek cudzego mienia (wyposażenia ośrodka, samochodów itd.) oraz próby jazdy po spożyciu alkoholu będą skutkować natychmiastowym usunięciem z terenu zlotu. Impreza ta jest organizowana dla ludzi, którzy chcą się spotkać i dobrze bawić więc wszelkie wybryki mogące im w tym przeszkodzić spotkają się z natychmiastową reakcją nie tylko służb porządkowych ale mam najdzieję także wszystkich innych uczestników zlotu.

Tyle tytułem wstępu. Jeśli pojawią się jakieś nowe ustalenia zostanie tu o tym napisane.

Jeszcze raz zapraszamy i życzymy udanej zabawy!

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2006-07-23 12:23:40 ]

no to ja jako pierwszy napisze ze bedzie fajnie i ze oczywiscie jade

[ wiadomość edytowana przez: pterock dnia 2006-07-23 22:08:09 ]

ja tez

jade jak tylko z brązowym gownem nic nie bedzie

hehe...

pomalutku wkrecam sie w zlociki, meetingi itp. wiec jesli nie ebdzie zadnych przeciwskazan, moja ukochana wykaze chec wyjazdu to rowniez sie piszem

ja tez sie pisze i powiem że będe na 100% bo dawno sie z furiatami nie widziałem a sprzeta musze przepalić

Zapowiadam obecnosc swoja oraz mojej wspoltowarzyszki zycia

Cytat:
2006-07-24 21:35:18, borysirl pisze:
Zapowiadam obecnosc swoja oraz mojej wspoltowarzyszki zycia

felicita.............

na dzien dzisiejszy jade... nawet biore 1,5 tyg wolneg zeby sie lansowac ...

termin nie do końca dla mnie wypas ale przemyslę sprawę poważnie może jedne dzionek i wieczór w sumie tyż.także 70% szans na obecność z mojej strony.jak coś to do zobaczenia.

Cytat:
2006-07-26 17:32:15, EksiLeR pisze:
termin nie do końca dla mnie wypas ale przemyslę sprawę poważnie może jedne dzionek i wieczór w sumie tyż.także 70% szans na obecność z mojej strony.jak coś to do zobaczenia.

eksi tylko sobie namiot wez

Mysle ze tym razem Eksil wezmie swoj nowy nabytek i bedzie mial gdzie spac ale w sumie w nim malo miejsca wiec moze faktycznie namiot bedzie dobra sprawa

To ja powiem tak, ze jako ze jes was chetnych sporo osob, to napiszcie mi jeszcze czy chcecie spac pod namiotem, czy wolicie zeby jeden domek zarezerwowac caly dla furiatow, bo taka mozliwosc tez by byla, juz o tym nawet gdzies kiedys pisalem

jak tylko dojade to myslę że będę przygotowany(namioty,bajzle i inne wynalazki).7 za chwilę trza opłacić,kaszlem tłuc się to cięzki temat,albo dojechać kawałek i się zabrać z kimś..pomijając termin(15 gdzieś mam pojechać) i tak jestem dobrej myśli.

panowie a co z sosina??:> w tym roku nie bedzie??:>
co do dobczyc to mysle ze jak sie uda to wpadniemy na dwa kanty.

no zamiast sosiny beda dupczce wiec przyjezdzac

Cytat:
2006-07-27 22:31:18, SzymonX pisze:
no zamiast sosiny beda dupczce wiec przyjezdzac

a napoj cytrynowy bedzie??

dejta sie zapisal na liscie wiec mysle ze przywiezie male conieco prawda prezes ?

Cytat:
2006-07-27 22:38:42, SzymonX pisze:
dejta sie zapisal na liscie wiec mysle ze przywiezie male conieco prawda prezes ?

ok