Kolejny spocik na czekance

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zapraszam na spotowanie-grilka w niedzielę 10 września w miejscowości Czekanka koło Siewierza ,spotykamy się jak poprzednio na stacji "B Z" na rogatkach siewierza (wjazd od strony nitki od katowic ) godzinę ustalimy niebawem - ci co byli mogą oczywiście jechać bezpośrednio na działkę ,jedzonko do grilowania we własnym zakresie ,reszta (kawa ,herbata,miła atmosfera itp.) na miejscu ,potwierdzajcie w miarę możliwości kto się wybiera

ja prawdopodobnie na 80% bede

Cytat:
2006-08-24 20:27:54, daar pisze:
zapraszam na spotowanie-grilka w niedzielę 10 września w miejscowości Czekanka koło Siewierza

nie no termin wybrałeś zajebisty

nas to chyba nie będzie

jeśli mogę coś zaproponować to to, że wszyscy chętni mogą tego dnia o 15-ej odwiedzić Cz-wę, a właściwie to kościół na ul. Słowackiego a później większą grupą (z tego co wiem to parę H z innych rejonów Polski ma zajrzeć ) pojechać na grilla i wypić wodę "niegazowaną" za nasze zdrowie

No właśnie, robimy ogólnopolski zlot w Częstochowie - dokładnie 10 września . Obecność obowiązkowa . Jak warunki będą sprzyjające , to trzy dni będzie za mało ....

Jak bede to jade do częstochowy
Ale moze mnie nie byc
Pozdrawiam.
Misio

No to faktycznie bigos! Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło! Oto nasza propozycja: Jesteśmy z Daarem na Czekance od rana! Moglibyśmy zorganizować u nas grilla (namiastka obiadu) później chętni robią piękną kolumnę i jadą uczestniczyć w konwojowaniu Speedów do świątyni, a potem wracamy (też chętni) na Czekankę i oblewamy.....wodą mineralną tudzież piwkiem (bezalkoholowym ) ślub!!! Możemy też zorganizować duszonki! Piszcie co o tym sądzicie. Oczywiście Daar wyjedzie w umówione miejsce po tych, którzy na Czekance jeszcze nie byli!

jak dla mnie raczej odpada podroz do czestochowy bo troszke problemy z $$$, ale na duszonki lub grillka i oblewanie sie pisze

a moze i sie skusze na Cz-we a kto by jechal ??

i co nikt wiecej ,przypominam możemy spotkać się rano (godzina do uzgodnienia ) i pospotowac do "obiadu"potem kto chętny to jedziemy na ślub ,lub spotykamy się po powrocie i oble.. siedzimy do wieczorka
-no bardzo bym nie chciał by nasz konwój miał 4 metry 40 centymetrów czyli długość landryny

Ja sie moge pisać bo nie mam nic do roboty!

ja bede ale do czestochowy jednak niepojade :/ wiec ja bym dojechal po waszym powrocie z cz-wy.

daar to co jest ten spocik czy nie bardzo?? bo widze ze brak chetnych a dla nas 2 to chyba sie nie oplaca robic zamieszania na dzialce

Witam po wakacyjnej przerwie
Od kilku dni wypatruje jakiegoś sygnału do spotkania i jak już się pojawił to nam nie pasuje . Niestety mamy gości i nie ma siły na wyrwanie się w niedzielę. Pozostaje życzyć Wam udanego spotkania i uściskajcie Państwo Młodych w naszym imieniu

jak i tak będe od rana do wieczora (minus 2-3 godziny wyjaz na częstochowę),więc zaproszenie aktualne kto chętny proszę pisać lub dzwonić -nr. telefonu w profilu

moj przyjazd tez stanal pod znakiem zapytani ale moze jakos dam rade sie dokulac

NIE ODBYŁ SIĘ ------->liczba obecnych członków hfp 1 ,ja
( można zamknąc ten topic ....skasowac ,zapomnieć itd )

sorki daar ale niemoglem przyjechac wczoraj, chociaz bardzo chcialem moze nastepnym razem sie uda

Daar - nie zamykaj tematu !!!
PLIZZZZ !!!
Ja chce Cie odwiedzić jeszcze kiedyś na Czekance
Poprostu termin jakoś nie styknoł
Misio

obgadam sprawę z teściem,jak nie wypali to robimy u mnie na działce w sosnowcu