[s]zderzaki chrom idealne i lampy przednie nowe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam mam do sprzedania zderzaki chromowane oraz lampy przednie nowe , co do zderzakow jest to komplet przod i tyl stan jak na fotkach przedni ma orginalne otwory na gumy boczne zadkosc, lampy sa nowe, co do cen niemam pojecia prosze proponowac a napewno sie dogadamy kto da wiecej bierze moge dokladne fotki podeslac w razie czegos prosze pisac gg 2007292

[/img][/url]

[ wiadomość edytowana przez: kazikk dnia 2006-10-07 21:12:28 ]

[ wiadomość edytowana przez: kazikk dnia 2006-10-07 21:15:59 ]

[ wiadomość edytowana przez: kazikk dnia 2006-10-07 21:18:39 ]

jesli zderzaczki w takiej cenie jak poprzednie - te ktore odstapilem 5 turbo (bral od ciebie komplet o ktorym gadlaismy na gg) to biore.

hehe no juz zapuzno poszly i to nie za 150 jak tamte tylko 80 lampy zostaly tanio oddam!!

No cholera... spóźniłem się 2 dni.. Takich zderzaków szukam, właśnie zanabyłem 'sześsete' z '75 r. i jedyną nieorginalną rzeczą są tam plastikowe zderzaki.
Jakby ktoś jeszcze miał do sprzedania to polecam się pamięci.

przoda mam foto ci przesle.

mam takowe mósiałbys obadać auto idzie na złom szkoda oddawać
ps. jeszcze miasto sie zgadza ;P

Cytat:
2006-10-09 19:22:16, dt01 pisze:
mam takowe mósiałbys obadać auto idzie na złom szkoda oddawać ps. jeszcze miasto sie zgadza ;P

Sory za szum, ale własnie znalazłem nowiutkie zderzaki. Potrzebuję jednak uszczelki na tylną szybę 'pod klin', znaczka 'chrom' polski fiat na przód i kilku innych dupereli. Jak to auto ma beżową 'tapicerkę', chętnie bym sie nad nią zastanowił.