Radio CD do Corolli 2001

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Droga grupo mam pytanie do posiadaczy Corollek 2001. Kupując mój samochód w komplecie, niestety, był tylko magnetofon kasetowy, no i radio. Radio gra super, ale ja mimo wszystko chciałbym słuchać muzyki z CD. Proszę o poradę osoby które coś takiego montowały, jakie radio będzie pasowało, oczywiście z MP3?
Jak to podłączyć?
czy może lepiej udać sie do Car Audio i niech oni założą? - tylko ile za taką przyjemność sobie policzą.
Czyli ogólnie nie mam CD a chciałbym mieć. Proszę o poradę.

Zastanawiałem sie na oryginalnym monotowanym w Toyotach ale one raczej nie mają MP3.

Michal

Pozwole sobie napisać w tym wątku zarezerwowanym tylko dla...

Powinno pasować każde radio o rozmiarze DIN. Do tego przejściówka złącze Toyota<=>radio i po kłopocie.

Pozdrawiam

jesli chcesz sterowac z kapliczki to gorsa sprawa .. zostaje oryginalny cd na allegr po ok 600 albo na ebayu szukaj modelu do toyoty z mp3 w podobnej kwocie ale juz z przesylka a moze uda sie taniej...

otiwera sie teraz nowy sklepik poczekaj chwilke..electronic world czy jakos tak...beda mieli super tani sprzet..zapewne zamontuja tez. jak bedzie problem techniczny to przypomnij mi na priv mam namiar na goscia z bemocaru, ktorzy montuja radio gdzie tylko sobie wymarzysz

Cytat:
2005-10-02 00:13:46, Kocison pisze:
Droga grupo mam pytanie do posiadaczy Corollek 2001. Kupując mój samochód w komplecie, niestety, był tylko magnetofon kasetowy, no i radio. Radio gra super, ale ja mimo wszystko chciałbym słuchać muzyki z CD...

Witam serdecznie! Kocison poradzileś sobie z instalacja CD/MP3? Jeżeli tak daj mi znać ( na GG 2525361) jak to zrobić- najlepiej! Pozdrawiam.

ROK TEMU??????????
To co miał bez radia jeździć i czekac???
CZYTAJ DATY POSTÓW I NIE BAW SIĘ W GÓRNIKA!