Jaka instalacja do BMW E30 2.0 ?????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie chce kupić wszystko na allegro i pojechac do gazownika aby zalozyl (bedzie taniej).
Czy ktos moze ma takie auto i orientuje sie co kupic aby dzialalo ?
Ma to byc instalacja II gen. nie sekwencja i ma byc tanio
Silnik 2.0 6 cylindrów 129 koni chyba M20 B20 rocznik 88 nie wiem czy kolektor plastikowy czy metalowy.

Nie polecam!

Masz fajne auto to dlaczego chcesz je spieprzyć?
"Ma być tanio, ma być tanio". Dlaczego wobec tego nie kupiłeś sracza albo poloneza tylko BMW?

Dlaczego ludzie szukając np. Zakładu Montażu Gazu pytają o "tanio", a mało kto pyta o "dobrze"?

Popytaj znajomych o dobry warsztat i zakładaj. To jest inwestycja która Ci się zwróci.
Jak kupisz to na allegro w częściach to w razie problemów do kogo będziesz miał pretensje?

Witam ! Jak w BMW ma byc tanio i ( w miare ) dobrze to pozostaje Ci tylko instalacja z Blos- em

Dlaczego LPG ? bo pali mi 15L benz. i mi duzo.
Nie chce kupowac super instalacji bo wiem ze nie bede dlugo jezdzil tym autem i bez sensu kupowac instalacje ktora bedzie drozsza od calego auta.
Taki zesatw proponuje mi pewna osoba:

Zestaw Landi Renzo LCS (do wtrysku jedno lub wielopunktowego), w zestawie reduktor SE81 kontroler sondy labda, elektrozawor gazowy, silniczek krokowy przelacznik i woreczek montazowy) +weze gazowy i wody, Mikser,klapa antystrzalowa.

Cena 700zł

???

Dolicz do tego jeszcze cene butli i montażu. Wyjdzie raptem pare stuwek taniej a w razie problemów co zrobisz? Ten kto to będzie montował spławi cię byle czym. Koszt załozenia instalacji to raptem 1600/1700 złoty z pełną gwarancją. Pomyśl czy jest to opłacalne

Instalacja koszt 2100zł pytalem wielokrotnie.
Montaz ma za free a butle dostałem od kumpla z rozbitego auta.

No to kupuj i montuj. Tylko zastanów się 10 razy zanim napiszesz w przyszłości posta:

"Kupiłem instalację LPG na Allegro, mam z nią kupę problemów i nikt mi nie może pomóc..."