[S]Głowica po obróbce do 125p/polonez 1500/1600

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie , sprzedam głowice z mojej OHVki , typ polonezowski (czyli ta lepsza z uszczelniaczami)pasuje do 1.5 jak i do 1.6 , bez znaczenia silnik fiat czy polonez (łańcuszek czy pasek) zrobiłem ją dla siebie do mojego kanta , tydzień jechałem z kanałami , są poszerzone i obrobione , do tego wymieniłem wszystkie prowadnice (8 szt po 9zeta) i wszystkie zawory (wydech 19zł x 4 szt , dolot 15 x 4 szt) do tego splanowana prawie do krawędzi gniazd , miałem silnik polonezowski 1.5 , rozwiercony na 1.6 , po założeniu tej głowicy szedł porównywalnie z 1.6 DOHC ,głowica jeździła u mnie w aucie jakieś 2000 km i poszedł się walic wał i panewki

Głowica jest tylko przetarta szmata po wyjęciu z auta , jest na niej sadza , schodzi pod palcem (wystarczy ją dokładnie umyć )kanały wydechowe i komory spalania były po obróbce polerowane . Kanały sa poszerzone srednio po 3-4 mn w srednicy .

ponieważ klient który miał brac postanowił zeswapować DOHCa (moje najszczersze wyrazy współczócia )
głowica nadal na sprzedaż czekam na rozsądne propozycje

[ wiadomość edytowana przez: Blady dnia 2006-10-12 10:22:32 ]

Tak mniej wiecej how macz za nia

sprzedana mauzerowi

Cytat:
2006-10-12 10:19:27, Blady pisze:
ponieważ klient który miał brac postanowił zeswapować DOHCa (moje najszczersze wyrazy współczócia ) głowica nadal na sprzedaż czekam na rozsądne propozycje [ wiadomość edytowana przez: Blady dnia 2006-10-12 10:22:32 ]

kto taki ?????