Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Jabuszko Laguna Warszawa Bródno | 2006-10-05 11:14:48 Witam. Jestem nowym uzytkownikiem ale forum czytam od dosc dawna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
YeLonkoskY Klubowy Weteran Ford Focus / Opel As ... Warszawa | 2006-10-05 11:24:28 No to nie opieraj się na opiniach ludzi ktorzy najprawdopodobniej nigdy nawet nie siedzeli w tym aucie (i zapewne mają Golfa albo co podobnego kozackiego) tylko polegaj na sobie, a skoro piszesz, że od dawna czytasz to forum to nie wiem czeu jeszcze się zastanawiasz bo powinieneś się już zorientowałes się juz że to najlepszy wybór w tej klasie za tą cenę.
Aha, i czy ogladając zdjęcia ze zlotów zauważyłeś że wygladamy w nich jak stare dziatki? Ja nie. A jeśli obawiasz się że nie znajdziesz sobie panny z takim autem to zobacz jakie fajne "cielęcinki" mamy w klubie ![]() |
![]() bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2006-10-05 11:36:30 W W-wie całe mnóstwo Klubowiczów ...skoro czytasz już jakiś czas forum to dlaczego po prostu nie pojawiłeś się na np. warszawskim zlociku ??...
Usiadłbyś w espero, ktoś by Cię przewiózł , napakowali by Cię informacjami , pewnie też mnóstwo cennych wskazówek co do zakupu byś uzyskał ( na co zwrócić uwagę itp. itd).... Rozwala mnie hasło ze w espero byś wyglądał jak dziadek... ![]() ![]() ![]() Dlaczego jeździ dalej??...A po co mu nowe auto??...Espero w takiej opcji ( 1 właściciel m, na dodatek pewnie chuchający i dmuchający na autko ) ...praktycznie się nie psuje i spokojnie posłuży do końca dni właściciela...(zakładając że ten pożyje jesio z 10 lat ) Jedyny warunek...musisz kupić naprawdę PEWNE auto!!... Powodzonka! ![]() |
![]() Jabuszko Laguna Warszawa Bródno | 2006-10-05 13:11:59 Pewne auto ehhh trudno ebdzie ejszcze za 6 tysi ![]() ![]() |
![]() Jabuszko Laguna Warszawa Bródno | 2006-10-05 17:17:33 chetnie ale niestety sa 2 wielkie powody przeciw gdyz niemam wiecej kasy tylko to 6 tysi a 2 ze niemam zadnych znizek i ubezpieczenie silnika 2,0 to mnie chyba zje ![]() |
dESPEROl Bydgoszcz | 2006-10-05 18:13:22 espero za 3700+opłaty
razem z opłatami w tym OC wyjdzie poniżej 6tyś zł |
![]() Jabuszko Laguna Warszawa Bródno | 2006-10-05 18:49:07 jeszcze doliczyc gaz ;/ troche daleko ten samochodzik ;p |
Pepton Gość w Klubie Lexus LS460 & Lexus ... Ruda Śląska | 2006-10-05 19:15:36 Witam!!
Za 6 tys. bez problemu kupisz fajne espero ![]() 2 miesiące temu miałem okazję wziąść Espero z niemiec(już przywiezione) 2.0 full wypas 2700zł + opłaty ![]() Naprawdę było fajne autko. nawet się zastanawiałem na powrót do espero. Wiem, że auto to nie pies, ale do tego auta zawsze będę czuł sentyment. Szukaj a napewno znajdziesz okazję. Espero juz nie idą jak ciepłe żymły ![]() Pozdrawiam |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2006-10-05 19:43:40
Trup goni trupa i trupem pogania... a wszystkie lepsze od poprzednich ![]() Jabuszko - otwórz browara, zajaraj fajkę i pomyśl sobie czy aby napewno jest Ci potrzebne auto na które Cię zbytnio nie stać finansowo? Bo za ostatni grosz to flaszkę się kupuje, a nie auto. |
![]() tommi-j Renault małopolska | 2006-10-05 19:47:00 Za 6 tys. powinieneś znaleźć Espero z gazem w dobrym stanie.
Zobacz ile jest ich na samym Allegro: KLICK Fakt, że 70% z nich jest juz w kiepskim stanie, ale kilka fert jest całkiem interesujących. No i nie słuchaj pseudofachowców, którzy nigdy z Espero nie mieli styczności. Jeżeli Espero jest takim złomem jak twierdzą, to jakim cudem tyle ich jeździ nadal na TAXI. Wszak taksiarze głównie cenią niezawodność, trwałość niskie koszty eksploatacji. A akurat pod tym wzgledem Espero wypada b. przyzwoicie. No i jest to nieprzyzwoicie komfortowe, eleganckie, przestronne (chociaż troche niskie), dobrze wyposażone i naprawdę dobrze wyciszone auto (szczególnie 8 zaworówki). |
Pepton Gość w Klubie Lexus LS460 & Lexus ... Ruda Śląska | 2006-10-05 19:56:39
Ty człowieku chyba jakiś chory jesteś - dogadywanie komuś srawia Ci wielką przyjemność??? [ wiadomość edytowana przez: Pepton dnia 2006-10-05 20:34:43 ] |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2006-10-05 21:18:38
Oczywiście - mnie wolno, a zresztą cofnij się w czasie i poczytaj swoje posty, komentarze do nich i nagle Twoje zniknięcie. Podsumowując. Kupując auto od Peptona kupujesz "niebitego" trupa. Resztę dopowiedz sobie sam! |
dESPEROl Bydgoszcz | 2006-10-05 21:30:07 raczej "polskiego" espero w dobrym stanie nie kupisz za 6tyś, ja miałem 8tyś szukałem szukałem szukałem i nic same trupy, więc trzeba było brać coś za wschodniej granicy. |
Pepton Gość w Klubie Lexus LS460 & Lexus ... Ruda Śląska | 2006-10-05 21:47:58 Jakbyś chciał wiedzieć to wcale nie zniknąłem, poprostu jak miałem być traktowany tak jak teraz (tylko ciekawe za co...??) to wolałem tylko czytać i śmiać się.
W moich poprzednich postach nie widzę nic złego - nikomu nie dosrałem, nikogo nie obraziłem. A Ty?? Niejednemu za skórę chyba zalazłeś ![]() Posty to poczytaj sobie swoje, ja pytam, czy dogadywanie komuś sprawia Ci przyjemność a Ty odpisujesz " Oczywiście - mnie wolno" ![]() ![]() PS. Coś Ty się tak uparł na te moje "niebite trupy"?? Masz fajne auto?? - To się ciesz i daj spokój innym... Mam prośbę do Ciebie - nie odpisuj mi już. Przegadywanie z Tobą nie sprawia mi żadnej satysfakcji. Pomyśl ile takimi miłymi tekstami popsułeś postów na tym forum!! Ja (jak Ty to nazwałeś) znowu znikam. Pozdrawiam ![]() ![]() ![]() |
![]() bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2006-10-06 01:35:40
Pepton...jesteś kolejny człek z "bólem wątroby"... ![]() ![]() ![]() ![]() Boli Cię Piotr_ek ...?? masz osobiste "ale" ??-wal do niego na priv a jak masz "ale" ogólne ...to "zniknij" i lej żółć gdzie indziej....skoro nie potrafisz wyluzować ?? ![]() ![]() ![]() P.S. oczywiście że Piotr_ek być super gościu ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ! |
![]() pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2006-10-06 08:44:54
U Ruskich kupiłes...? ![]() |
![]() pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2006-10-06 08:52:49
Chłopie, odpuść sobie! Albo kup dobrego poloneza/CC. Tak, to kupisz auto za ostatnie pieniądze, a za co ubezpieczysz, porobisz standardowe wymiany (rozrząd, płyny, filtry), za co wlejesz do baku...? ![]() W obecnej sytuacji nie jest problemem zakup auta, ale jego utrzymanie. Jeżdżąc "tylko" 10.000 km rocznie do auta spalającego 10 ltr/100 km jeżdżącego na benzynie, musisz wlać wachy za ok. 4.000 zł. Do tego płyny, filtry, jakies klocki od czasu do czasu, ubezpieczenie, przegląd rej. i już masz zakładaną wartość swojego przyszłego auta, a nie brałem pod uwagę ŻADNYCH napraw! Przemyśl to wszystko, policz i wtedy się decyduj. ![]() Powodzenia! ![]() P. |