Zakładamy BLOSA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Po zgłębieniu tematu Blosa i instalacji starszej gen. w silniku z doładowaniem postanowiłem zamontować takie cacko
Troszke poczytałem no i czuje ze bez fachowej pomocy chyba sie nie obejdzie.Wiec jesli ktos posiada takie autko to potrzebował bym kilka zdjęc instalacji z Blosem w Scoupe 1.5Turbo na maila:
agusia.o@vp.pl a jeszcze lepiej namiary na kogoś to takie cos mi tanio założy (blisko poznania) albo chociaz opis jak to zamontowac tzn w którym miejscu tego blosa itp.
Za cenne inf z góry dzieki

Witam!!!
Myślę że Misio udzieli ci potrzebnych informacji. Ja niestety mam zwykłą instalację więc wiele nie pomogę.
Jestem bardzo ciekaw efektu. Będę obserwował i proszę o szczegółowy opis jak to hula.
Pozdro

Narazia to ciężko powiedziec kiedy to zrobie bo troszke robotki jeszcze mnie czeka a sianka troche cienko ale robie postepy
Jak to nastąpi to przesle ci relacje na priv.
pozdrawiam

pisz do kolegi Misia -to nasz klubowo -blosowy specjalista napewno pomoże

Witam.
Jestem teraz na urlopiku, wiec ciut kiepsko z pomocą
Jak wróce to popytam kto z okolic Poznania mógłby pomóc
Pozdrawiam.
Misio

Witam
Czekałem az sie odezwiesz
Za namiary w okolicy Poznania bede wdzięczny
Pozdrawiam

Też mam blosa u siebie. Mimo, że nie mam doładowane silnika, jestem zadowolony z jego możliwości. Polecam, chociaż nie wiem jak się będzie z turbiną sprawował. Będę w kutnie 16.09 Mogę pomóc założyć

witam
jeszcze pytanko odnośnie kompensacji... kompensacja to musze podłączyć blosa z parownikiem czy turbine z parownikiem???
słyszałem ze zwykłe reduktor mozna przerobic cale nie wiem jak.
I czy przerobiony da rade z taką ilością gazu ile blos potrzebuje???
Pozdrawiam