MotoNews.pl
1 CO TO ?? (159972/45) - PT

CO TO ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie co to jest
ee... i po co to jest a raczej do czego służy ?

włącznik uderzeniowy. ... podczas tfu tfu wypadku włącza się (a raczej wyłącza) i odcina zasilanie na pompe paliwa..

Ty tu nie pisz pierdół, tylko sie pakuj i na zlot

a do czego złuzy ten czerwony przycisk u góry?

Cytat:
2006-09-21 19:19:36, dago86 pisze:

przysik służy do tego własnie że jak podczas udezenia odetnie Ci prąd to potem możesz go wcisnąć i prąd znowu będzie

VinCe - wsio juz powiedziales, wiec zmykaj na ten zlot, bo cie kielek KŁEM potraktuje zaraz

Cytat:
2006-09-21 19:18:11, Kielek pisze:
Ty tu nie pisz pierdół, tylko sie pakuj i na zlot

a to gdzieś strasznie daleko jest ze mam się pakować?? .. dzisiaj mnie nie bedzie bo się źle czuję

jak go wcisłem to dziwne rzeczy sie z moim essim zaczeły dziać tzn przy zapaleniu gasł a jak próbowałem go podratowac gazem to miał max 0,5tys obrotów dlatego sie tym zainteresowałem :] dzięki za uświadomienie

Cytat:
2006-09-21 19:22:14, VinCe pisze:
a to gdzieś strasznie daleko jest ze mam się pakować?? .. dzisiaj mnie nie bedzie bo się źle czuję

nie ty jeden
własnie wrociłem z dłuższego kursu i chyba choroba się zbiera (L4 )

Cytat:
2006-09-21 19:19:36, dago86 pisze:

najlepiej przy 20 km/h walnij w ściane i wtedy zobacz jak sie zachowa czerwony guziczek

Cytat:
2006-09-21 20:12:25, pablo_64_mkVI pisze:
najlepiej przy 20 km/h walnij w ściane i wtedy zobacz jak sie zachowa czerwony guziczek

w sumie to urządzonko najbardziej sprawdza sie przy wywrotkach na dach i jako takie było projektowane....