[ot] NFS Porsche i Diablo II dodatek :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie jako ze zdycham z nudów na wolnym, p2p nie dziala, potrzebuje pomocy w zdobciu kopi zapasowych NFSa Porsche I dodatku do diablo 2, orginalne plytki sie porysowaly oczywiscie

Jak ktos ma moze zrobic obraz i wzucic na jakis serwer??

przed kompm jestem od 13,00 do 19,00 i po 23 polskigo czasu,

Pozdro i Dzieki.

Mam diablo II dodatek ale niestety po pierwsze mam strasznie ciankiego neta po drugie nie wiem jak to zrobić ale jak będziesz już miał to daj znać zmierzymy się na battlenecie albo pogramy razem pozdro

a co za problem zapytać swego mentora ziomuś

Nie pomyślałem o tym W takim razie pytam

prześlij mi to w formie CD a ja to postaram się wrzucić na serwa i podać Carvovi

nice.

nfsaporsche to ja juz z pol roku szukam
poratujecie?

torrenty panowie torrenty

Ja polecam ta stronke...
K L I K
Ładnie sie zarejestrowac i korzystac
Multum gier,filmów,muz do sciagniecia
CarvMachine
Do sciagniecie z tamtad masz wszytkie czesci NFS,diablo..itd Kazda gierka,powinna byc w 12 godzinek u ciebie

Ja dzisiaj zarzuce Piterowi diablo także w najbliższym czasie powinnieneś mieć diablo Carv Pozdro a NFS porsche nie mam niestety :/

Dzieki wszystkim,

czekam

Więc tak.... czego Ci trza z tego co na foto?? szczerze to myślałem że to będzie jakieś góra 200MB a tu jeb, 2xCD

wsio mi trza, moze najpierw jedna plyta potem druga, jak bedzie ci latwiej,

a rapid shere to syffff pisze mi ze jestem botem kurwa,

dzieki wszytkim.

czekam,

no to kupa i jak ja mam to niby zrobić, bo podejrzewam że te wszystkie rapidahare'y to trzosze za dużo, może bartongowi na serwa wrzuce i podam Ci linka

fajnie by bylo.

moze ma ktos konto pemim na rpid sheere ??

Buczek - fajna strona, ale.....

[ wiadomość edytowana przez: CarvMachine dnia 2006-08-25 18:18:04 ]

plik zajmuje 462Mb i na rapidahare raczej niebardzo, bartong usunął mój cały folder ze swojego serwa nic mi o tym nie mówiąc czyli zajebiście... i jak narazie niemam pomysłu jak Ci to przesłać, aha mam problem ze zgraniem muzy z 2go CD, muza leci ale pliki zajmują 44KB każdy i nie można ich zgrać na hdd, przynajmniej ja nie umiem

Cytat:
2006-08-25 18:59:44, piter_s1 pisze:
plik zajmuje 462Mb i na rapidahare raczej niebardzo, bartong usunął mój cały folder ze swojego serwa nic mi o tym nie mówiąc czyli zajebiście... i jak narazie niemam pomysłu jak Ci to przesłać, aha mam problem ze zgraniem muzy z 2go CD, muza leci ale pliki zajmują 44KB każdy i nie można ich zgrać na hdd, przynajmniej ja nie umiem

bo plytka jest zabezpieczona pewnie.

bo 2 plyta to cd audio

Zna może ktoś jakąś dobrą stronke skąd można gry na Play station 1 ściągać ?

ja wiem