Otwieranie bagaznika na pilota

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie bylo nic konkretnego w wyszukiwarce wiec pisze. Da sie zamontowac takie cos do alarmu fox? Nie wiem czy ma wyjscie dodatkowego kanalu. Jest to alarm co ma centralne wraz z syrena nie wiem jakie jest jego oznaczenie

Cytat:
2006-09-20 22:59:34, pablo_ns pisze:
Nie bylo nic konkretnego w wyszukiwarce wiec pisze. Da sie zamontowac takie cos do alarmu fox? Nie wiem czy ma wyjscie dodatkowego kanalu. Jest to alarm co ma centralne wraz z syrena nie wiem jakie jest jego oznaczenie

musisz wiedzieć czy ma dodatkowy kanał czy nie... jak nie to nie zamontujesz niestety...

kurde poprzedni wlasciciel nie dal mi nic co dotyczy alarmu. Powiedz mi dodatkowy kanal =dodatkowy kabel?

Cytat:
2006-09-20 23:07:56, pablo_ns pisze:
kurde poprzedni wlasciciel nie dal mi nic co dotyczy alarmu. Powiedz mi dodatkowy kanal =dodatkowy kabel?

nie wiem... to pytanie do speców...

ja np mam dodatkowy przycisk w pilocie do otwierania klapy...

jeżeli takowego nie masz to jest duże prawdopodobieństwo, że dodatkowego akanału też nie ma...

chyba że aktywuje się go jakąś kombinacją pozostałych klawiszy

czyli pewnie nie ma jak mowisz. Jest inna rada na to czy nie bede miec otwieranej klapy z pilota

Cytat:
2006-09-20 23:27:57, pablo_ns pisze:
czyli pewnie nie ma jak mowisz. Jest inna rada na to czy nie bede miec otwieranej klapy z pilota

polecam zmianę centralki...

ja w zesżłym roku płaciłem 180 za centralke + 80 za montaż.....

ale moze sa jakieś dodatkowe moduły

wadpie ze takie cos jest do tego alarmu bo ten alarm juz swoje lata ma. Nie bede go narazie wymieniac bo chodzi i szkoda mi kasy. Jezeli ma ktos informacje o tym kanale to prosze o info

wcale nie musi byc zadnego dod. przycisku (specj.) dedykowanego do otw. klapy!,ale alarm musi miec dod. kanal !
pozdr

FOX Bambino, Ragazzo, Senior -nie wiem ktorego mam bo one sa prawie identyczne. Wie ktos jak w tych alarmach wyglada sprawa tego dodatkowego kanalu?

niestety nie mam dodatkowego kanalu a szkoda

Cytat:
2006-09-23 12:17:40, pablo_ns pisze:
a szkoda

A szkoda... bo wiesz jaki jest szpan pod biedrąką!

no

Cytat:
2006-09-23 13:54:41, piotr_ek pisze:
A szkoda... bo wiesz jaki jest szpan pod biedrąką!

więcej i pod i nad też
nie no ale najednym kanale sie da podłączyć tak jest nawet zabawniej np. otwierasz drzwi i klapa zamykasz klapa tysz i jest ubafff po pachy.