Samochody w Irlandii napotkane

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jakby kto mial ochote zobaczyc co mozna tu zobaczyc to zapraszam

i kilka fotek zrobionych telefonem - dlatego jakos nie najlepsza

spalony mercedes - znaleziony na szrocie - w Polsce pewnie by go ratowali jeszcze

troche z innej beczki :

No i jeszcze jedna fura rodzynek rarytas

ten rodzynek jajefebisty i te ten merc tez , gdzie ten merc stoi ?? ja go chce

merc na szrocie, kolo mojej firmy hehe

a rodzynek - gadalem z wlascicielem - chwali sobie furacza, prosil mnie o uszczelke pod pokrywe zaworow - obiecalem ze przywioze jak bede w Polsce w wakacje

brakuje temu rodzynkowi zderzaków w chromie i nawet licznik w milach ma widze a merca szkoda ciekawy egzemplarz byłby z niego

a no szkoda ale co poradzisz... a obok niego stoi limuzyna Lincolna, tez spalona.... taka moda tutaj, na palenie...

tak to jest , hołoty nigdzie nie brakuje we wrocku tez niedawno było sporo podpaleń aut , a teraz z innej beczki ten na pierwszej fotce ten czerwony to w która strone on jedzie ?? i czy to przód jego czy tył ??

ten czerwony co widac jego przod - skreca w lewo, jedzie w moja strone w tejh chwili - pamietaj ze tu jest ruch lewostronny jak bedziesz rozkminial sytuacje

no tak ale on ma kierownice po dobrej stronie cos tu nie gra

hehe bo go pewnie ktos sprowadzil
albo przyjechal na wakacje - tak jak ta corvetta - ma blachy z texsasu

fajnie przyjechac autem na wyspe jeszcze gdzieś gdzie mają ruch odwrotny bo chyba ktoś nie bedzie przerabiał kierownicy na złą strone

aystralia, kraiana kangurów i misia koali jezdzi lewa strone - tak sie mnie zdaje i japonia chyba tez

no jeszcze HongKong , nie wiem czy chiny ale chyba tez , czesc Rosji tzn tam jak kto skąd se auto przywiezie to tak ma kiere i jeszcze pare państw by sie znalazło

Mi sie to cos podoba

Grzechu jakieś nowe wiesci na temat faciora ??

Sterciu, przez noc wątpie zeby sie coś dowiedział

No jak prawie całą noc nie spał tylko siedział tutaj to nie nie mam sie wsumie czemu dziwić

Cytat:
2006-06-09 08:53:13, storm pisze:
Mi sie to cos podoba

Burzyczka gustuje dobrze...

od razu w Ferrari

mi i tak sie ten merc podoba po zrobieniu go moze ibył by wiecej wart jak to ferrari u nas w pl

we France tez duzo jest takich aut rzadko spotykanych w polsce typu lamborgini , ferrari , maseratti , duzo amerykańców

sterciu - no przez noc ksiazke napisalem hehe na temat bandziora

a dzis widzialem jeszcze jedno fajne auto ale tylko smignalem kolo niego hehe swoja ciezaroweczka

a byl to nowy mustang - i jakas spasiona wersja po tuningu byla tylko kurde nie bylo gdzie sie zatrzymac