| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
matadorRS Opel Omega Wrocław | 2006-09-18 22:28:23 Witam i przepraszam ze zawracam tyłek ale potrzebuje pomocy.
1. Czy taki czujnik temperatury zewnetrznej bedzie pasowal do Omegi B X20XEV ?? Bo sprzedajacy niewie. 2. Zapala sie chcec i wywala problem z immobilaizerem. Zauwazylem ze kluczyk nie swieci sie po wlozeniu (dioda nie zapala sie a podobno powinna) 3. Czy jesli check pokazywal jakies bledy i zostaly one usuniete to pozniej tez bedzie je pokazywal pomimo ze juz jest wszystko OK?? Chodzi o to ze pojawil sie po jakims czasie ten blad z IMMO i wywalilo mi dodatkowo bledy sondy lambda (ktora zostala wymieniona i smiga wszystko OK) |
SENATOR LOB MEMBER SENATOR B GDANSK | 2006-09-18 22:33:10 Wtyczka moze nie pasowac ale sam czujnik jako czujnik bedzie |
mayster EVO 500 / Omega A Ca ... Rumia/3-miasto | 2006-09-18 23:07:08 Hej
1. Czujnik jest taki sam jak mam w swojej, więc bez problemu. 3. Co do błędu MIMO to się nie wypowiem, ale ostatnio miałem pierepałki z innymi błędami: a. 016 – Czujnik spalania stukowego. Załapał go od jednego niedziałającego wtryskiwacza LPG. Silnik kulawo chodził to i pewnie miał prawo. b. 024 – Czujnik przebytej drogi. Nie wiadomo skąd się przypałętał Nie naprawiając zupełnie niczego błędy same zniknęły po iluś tam ( podobno po 20 „czystych” ) uruchomieniach samochodu. Jeżdziłem przez jakiś czas tylko na Pb
Poczekaj, pojeździj, a pewnie jak wszystko jest OK to znikną z czasem na amen
|
matadorRS Opel Omega Wrocław | 2006-09-18 23:33:49 Nie no juz nie wyswietla checku. Tylko jak zapalail sie ten blad od IMMO to odrazu wywalio te stare bledy. Niewiadomo czemu. Nie trzeba kasowac kompa?? Lub cos takiego?? |
mayster EVO 500 / Omega A Ca ... Rumia/3-miasto | 2006-09-18 23:44:10 Ja tego nie robiłem. szkoda kasy jak bryka normalnie hula.
Po wszystkim, tj. dzisiaj sczytywałem błędy i nie mam żadnego
|