[ Badanie rynku ] Tłoczki z nierdzewki do zacisków F 125p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie , narazie badam rynek ile by było chętnych na takie cuda do zacisków przód i tył , nie muszę mówić jakie korzyści dają takie tłoczki dlatego chciałbym poznać Wasze opinie na ten temat , ponieważ im więcej chętnych by było , tym mniejsza by była cena , dla przykładu podam ceny rzemieślniczych tłoczków w sklepie :

* przód - 19.50 zł fabryka (niedostępne) - 45 zł
* tył - 23 zł fabryka - 60 zł (też niedostępne )

Bardzo proszę o poważne potraktowanie tego tematu , gdyż nie mam zbyt wiele czasu na podjęcie decyzji o produkcji .
Proszę narazie teoretycznie napisać kto byłby chętny i ile według Was jest warte takie cudo , gdyż muszę wywalczyć z wykonawcą jak najniższą cenę wiadomo , że każdy chciałby dać jak najmniej , ale miejcie na uwadze , to że towar będzie wykonany w dokładności do 0.01 mm i niestety to kosztuje ... więc jakiekolwiek propozycje typu : "dam 20 zł " niestety możemy sobie darować
Czekam tylko na poważne oferty . Bo ja sobie jaj nie robię .

Z góry dzięki i pozdrawiam . Piotrek .

P.S. Z racji tego , że jestem na necie tylko wieczorem i gg też włączam tylko wtedy , to proszę swoje sugestie pisać tutaj , odpowiem wieczorem .

cały Nowy tylni zacisk z jarzmem kupiłem na allegro za 60 z wysyłką .Był ostatnio mały wysyp

co do opłacalności produkcji , trudno powiedzieć , jak bedzie straszna kapa z tłoczkami i zacisków braknie, to przesiąde się na ładowskie zaciski , a na razie mam w piwnicy 3 komplety rozebranych zacisków do regeneracji , starczy mi dożywotnio do mojego padła .Moim zdaniem nieopłacalne ,choc pomysł godny pochwały

na przod lepiej lucasy dac, na tyl w rozsadnej cenie moglbym wziac nierdzewne, ale tam i tak kliny sa i bedzie sie zapiekac :/