Mokry problem!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprawa jest taka.
W moim essim podczas deszczu nie wiem jakim cudem wpada woda, przez szybe od kierowcy gdy jest zamknięta i nawet jeśli specjalnie w trakcie ulewy szybe mocno dociskam do góry bo woda wpada od strony wewnętrznej nie przez uszczelke drzwi. Być może to jakaś uszczelkaszyby jest felerna nie mam pojęcia jak to się dzieje, może ktoś się spotkał z takim przypadkiem i wie jak go zlikwidować niech wspomoże bo zbliża się deszczowy okres.
Za pomoc z góry wielkie dzięki.

heja,
mam podobny problem (a raczej mialem do dzis) - podobny ale niejednakowy... otoż u mnie ciekło w bagażniku. Szukałem dobre dwa tygodnie dziury, zalepiłem pół baraznika ... i dalej sie lało. I jedyne co mogę Ci poradzić - zrób to co ja dziś... pojechałem do kumpla, ktory ma podworko, szlaucha z wodą i lej... znalazłem dziure... uszczelniłem wlocik i mam z bańki... bo muisz znależć wlot żeby woda nie wpływała. Jak znajdziesz wylot to tylko 50% sukcesu bo woda bedzie sie lała dalej do dziury i bedzie tam stac - no i rdza za jakis czas da o sobie znać. Zapewne niewiele pomoglem ale może... pozdrowka

Dzięki za podpowiedź muszę to tak sprawdzić bo tak jak piszesz rdza czycha. Każdy sposób dobry na likwidacje usterki.
Pozdrawiam również