Dobry serwisant instalacji Zavoli???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam wszystkich

chciałbym zapytać o dobrego sprawdzonego serwisanta instalacji sekwencyjnych Zavoli. Uzytkuje Fiata Brava 1.6 16v z sekwencja tej firmy, ale moj montażysta i serwisant z opola po prostu zniknął z dnia na dzień. Nie chce oddac auta w niepowołane rece. Znacie kogos w okolicach Dzierżoniowa Świdnicy Wrocławia

kolego muszę cię zmartwic też mam ten gaz sekwencyjny zavoli i od samego początku się pier..... jade do gosci srednio co 3 czy 4 dni cos tam sobie zmieniaja w dawce na komputerku i nic nie pomaga jestem z lublina. Oni są mili wtedy kiedy pytasz o to czy u nich zakladac, a jak juz ci założą tak jusz mają cię w d....
współczucia co do dokonanej decyzji o jego montażu. Wiele ludzi poleca BRC podobno jest niezawodny.

witam

dzieki za ciepłe słowo :o), ale musze przyznać ze poza wysiadką elektrozaworu i jednego z wtryskiwaczy po przebiegu ok 50-60 tys nic sie nie dzieje, a autko jezdzi wcale nie gorzej. jenddka serwisować je trzeba, musze zrobic to i tamto, a pomocy znikąd. nie wiem, kto mógłby sie tego podjąc bo trzeba do tego jak slysze komputera, bo filtry jak sadze kazdy warsztat mogłby wymienic. ale pojecia nie mam, szukam i nic - w okolicach wrocławia przynajmniej :o(

pozdro