MotoNews.pl

Zlot w Kołobrzegu, część kolejna.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tym razem do miasta nad morzem przyjechała Kiniusia. Porozmawialiśmy przeszło dwie i pół godziny, wymieniliśmy doświadczenia i uwagi.

AnJay - a może spotkanko w Rewalu pomiędzy 2 a 9 sierpnia ?
Będziemy z Caroline

Jasne, może uda się namówić jeszcze kogoś na przyjazd.

Jaka szkoda, że dopiero teraz. Tydzień teymu wróciłem po dwóch tygodniach z Ustronia Morskiego do domu...

A w Kołobrzegu to widziełm Shreka 2!

Pozdr.,
Wrolo

Cytat:

A w Kołobrzegu to widziełm Shreka 2!

Pozdr.,
Wrolo

Na żywo?

Ja tez bede w kolobrzego dzies w pierwszej polowie sierpnia

Pewnie że na żywo, chodzi po plaży razem z tym Osłem i naciągają dzieciaki na zdjęcia. To taka pamiątka z nad morza.

Pozdr.,
Wrolo

Cytat:
2004-07-29 11:36:59, wrolo pisze:
Pewnie że na żywo, chodzi po plaży razem z tym Osłem i naciągają dzieciaki na zdjęcia. To taka pamiątka z nad morza.

Pozdr.,
Wrolo

Witam,
Dziekuję Andrzej za miłe spotkanie, mam nadzieję, że jeszcze kiedyś zawitam w progi Twojego miasta.
Mithy ruszaj na Kołobrzeg bo warto spokojna mieścinka i sympatyczna. Słonko daje tutaj jak diabli,,,,hihihihi, ja się już spiekłam na czekoladkę.
Pozdrawiam

Witam. Szkoda AnJay ,ze nie napisales mi ,ze bedzie gosc klubowy nad morzem ,bo bym sie moze tez pojawil. Bylem ostatnio w K-gu pare dni (choc nie Esperkiem). A co do wczesniej wspomnianego Shreka z plazy to moj 17 letni kuzyn wlasnie chodzil ostatnio w takim przebraniu ,bo pracuje w tej firmie co robia zdjecia .Pozdr

Stwierdzam że Kiniusia wyszła na tym zdjęciu wyjątkowo atrakcyjnie w porównaniu ze zdjęciami które ma w swojej galerii motonews

Wyjeżdżamy z Łodzi o 5 rano. Będziemy w Kołobrzegu.... jak dojedziemy
Umorusane tablice, jakiś zajac przed nami ( ostatnio to ja jestem zając bo inni jakoś się wloką ) i jaaaaaaazda

No no ... widze ze wielu Klubowiczow uderza na Kolobrzeg

AnJay ... a mozna wiedziec, w jakiej okolicy Kolobrzegu mieszkasz ?
Nie musisz podawac adresu
O! napisz moze tylko czy jest Ci znana okolica ulicy Sosnowej i Wylotowej (ja przewaznie tam mieszkam gdy jestem nad morzem)

ja przez 2 lata mieszkalem na koszalinskiej
ostatni budynek po lewej stronie jadac w strone koszalina
jednostka wojskowa 2117 to sie nazywalo

Znam cały Kołobrzeg, to mała mieścina.
Jednostka na Koszalińskiej została rozformowana, pozostał batalion remontowy.

Witam panow
DeeJay-ja ze swja pania od 1 do 8 sierpnia bede w Pobierowie wiec bardzo blisko Rewala jakby co to kolejny zlot tym razem nadmorski ZAPRASZAM JAK KTOS BEDZIE W POBLIŻU TO .... wiecie gdzie jest zlocik

Cytat:
2004-07-29 22:35:20, ŁUKASZ_GAJER pisze:
Stwierdzam że Kiniusia wyszła na tym zdjęciu wyjątkowo atrakcyjnie w porównaniu ze zdjęciami które ma w swojej galerii motonews

Łukasz, Łukasz....WYJĄTKOWO ATRAKCYJNIE to Kiniusia "wychodzi" na żywo !! ....i to w każdym tego słowa znaczeniu!!...ŻAŁUJ że nie miałeś okazji Jej spotkać!!
W tym miejscu dla Kingi Serdeczne,cieplutkie pozdrowionka od nas !! (B&B)
No i kurwa.....ZAZDROŚCIMY wszystkim urlopów, morza, wypoczynku i nawet deszczu nad morzem też !!
Drodzy Klubowicze i Klubowiczki! -Wypoczywajcie, ładujcie akumulatorki i do zobaczonka na kolejnym Zlocie

Może spotkajmy się wszyscy mający możliwość w sobotę 7 sierpnia około 16 w Rewalu w okolicach przystanku autobusowego (ulica Westerplatte).
Bedą:
- Caroline,
- DeeJay,
- Martyl,
- Andi_K,
- Brunner,
- Malin2,
- Dominik_Olechnowicz
- AnJay,
- inni z zachodniopomorskiego do których zaraz napiszę.

Mapka Rewala

[ wiadomość edytowana przez: AnJay dnia 2004-08-03 21:41:18 ]

Załatwiam miejsce w Kołobrzegu w tym terminie u znajomego jak załatwie to wpadnę.
Z pozdrowienkami Malin II