| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
slayter Member Klubu Espero Espero TOTAL SERIA Warszawa | 2004-02-17 19:22:35 Witam i o gaz pytam Moj brat cioteczny zamierza założyć instalację w Suzuki swift 1.0 2002 r 30tys km. Ja osobiście doradzałem mu w polgazie na bemowie i oczywiście instalacja z kompem (bo samochód na wtrysku - pojedynczym ale jednak). Czy wy macie może jakieś propozycje dobrych "gazowników zakładaczy" w okręgu Warszawy i za ludzkie pieniądze? A w ogóle to jaką instalację wybrać? |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2009-12-09 10:16:45 Trochę przekornie wyciągam wątek z przed kilku latek ..ale to dlatego , że jest krótki i ma dobry tytuł
Ciekawe czy zaskutkuje w naaszym kochanym kraju ta informacyja ?: Dotacje do instalacji lpg w PL!-kolejny cud nad Wisłą ?? |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2009-12-12 18:31:51
Boguś,nie ten kierunek przepływu kasy. Jeszcze nie zdarzyło się, żeby zmotoryzowani dostali (in plus) cokolwiek od państwa
To jest marchewka,tylko kija jeszcze nie widać. Może być podobnie,jak z ustawą o upadłości konsumenckiej [ wiadomość edytowana przez: JaRabbit dnia 2009-12-12 18:33:41 ] |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2009-12-12 20:01:17
Zdaję sobie z tego sprawę
...ciekaw jestem w jaki sposób nasze przekrętasy ..znaczy te noo..polityki, odwrócą kota ogonem żeby tylko dołożyć w swoje kieszenie kolejny złodziejski GROSZ |
krzychu_ch Klubowy Weteran Octavia Sosnowiec | 2009-12-13 00:25:49 Może akurat nie w Polsce, ale coś w tym jest
W firmie zauważyłem znaczny wzrost produkcji układów wydechowych do samochodów LPG*. Są to głównie samochody włoskie i niemieckie fabrycznie wyposażone w układ zasilania gazem płynnym. *Niby to samo autko i ten sam silnik z innym osprzętem a technologia produkcji tłumików już inna |