| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
czerwony_pony HF MEMBER Hyundai Pony Olesno | 2006-09-07 13:03:33 Panowie mam taki problem. zakupiłem silnik do Hyundai Lantra/Pony. Facet mnie zapewniał chyba z 10 razy "jest ok, nie bierze oleju,itd." kulturalnie przywiózł silnik pod sam dom-i mówi w razie kłopotow prosze dzwonic. A ja głupi i łatwowierny, załpaciłem i pojechał. jedyne co mam to numer telefonu. Facet jest z Bielska Białej, mniej wiecej maj/czerwiec miał całą Lantre czerwoną z 1992r wystawioną na częsci na allegro.-chcąc być dobry i nie obciązać typa kosztami dokonałem zakupu poza allegro-i tu był błąd!! Prosił bym bardzo jezeli ktos kupował u niego jakies cześci i ma jakiekolwiek namiary(adres,nr.buta , bez róznicy)-prosze o kontakt. Utopiłem około 1000 zł a efekt jeszcze gorszy. Wiem ze sam dałem troche d..y, ale chiałbym sie bardzo z nim zobaczyć!!
PROSZĘ O POMOC CENNE INFORMACJE POSTRAM SIE WYNAGRODZIC!! DZIEKI |
e-gen HF MEMBER Kamieniec | 2006-09-07 14:54:34 a co się dzieje z silniczkiem?? |
damian-k HF MEMBER Opel Astra Szczecin | 2006-09-07 15:27:50 Masz problema, napisz z innego adresu e-mail do faceta ze potrzebujesz np siedzenie i żeby ci przywiózł np do twojego kolegi, sam przyjedzie i wtedy będziesz mugł z nim poważnie pogadać.
Dobrze żebyś wszystko załatwiał z innego adresu innym numerem telefonu i najulepiej inna osoba żeby nie poznał po głosie. [ wiadomość edytowana przez: damian-k dnia 2006-09-07 15:29:37 ] |
gt115pssss HF MEMBER scoupe gt wawa | 2006-09-07 17:14:52 jesli kupować , takie sprawy to tylko na umowe, i
itd , itp. to logiczne a po drugie za 1000 zl, to moze jeszce i tak zle nie trafiłeś |
_Misio_ HF MEMBER Pony = KUCYK Kraków | 2006-09-18 14:44:39 Ja mam gdzieś zapisaną z nim bardzo "kulturalną" rozmowe o skrzyni
Niestety tak bywa czasem z zyciu ze sie obrywa
Pozdrawiam. Misio PS. W razie chęci poczytania bredni proszę o wiadomość na priv. małe sprostowanie - ta rozmowa to wymiana postów - nie rozmowa na GG ![]() [ wiadomość edytowana przez: _Misio_ dnia 2006-09-21 23:58:53 ] |
marcing4cp HF MEMBER lantra kamień pomorski | 2006-09-20 19:38:40 jezeli to w czyms pomoze to to jest jego nr gg 5810926 |
gt115pssss HF MEMBER scoupe gt wawa | 2006-09-20 19:55:03 panowie czy wy jestescie pewni ,
co do tych wszystkich danych, zeby potem nie bylo lipy, jakiejs z tego??? a podstawowe pyt?? co ci sie dzieje zlego w tym silniku?? ja nie wieze że stray uzywany silnik, nie bierze oleju??? ja osobiscie kupilbym , jezeli w tym co mialem byłby problemy z duzo liczba czesci (,powypalanie, rysy, itp) albo ogolnie wysokie zuzycie niektorych, elementow, i w nijaki sposob, przy uzyciu podstawowego zestawu naprawczego, (pierscienie, uszczel i inny badziew) nie daloby sie go doprowadzic do zadowalajacego stanu kupilbym drugiego i skaladal jeden, ale jezeli ktos mówi że silnik, nie bierze oleju, albo że mechanicznie jest w dobrym stanie, to dla mnie jest to juz umowa słowna wiażaca pozdr [ wiadomość edytowana przez: gt115pssss dnia 2006-09-20 19:57:19 ] |
marcing4cp HF MEMBER lantra kamień pomorski | 2006-09-21 17:32:14 ja nie wiem czy to on czy nie on ale nr GG napewno jest do niego |
_Misio_ HF MEMBER Pony = KUCYK Kraków | 2006-09-21 18:08:59 gt115pssss ja jestem pewny
Na szczeście ja nic od niego nie kupiłem za to mam fajną czytankę na smutniejsze dni - Ci co czytali też sie neiźle już ubawili
A z silnikami bywa różnie - ja np musiałem swój wyremontować mimo ze poprzedni właściciel, trzy serwisy samochodowe stwierdziły ze jest OK A auto zasuwało aż miło - 170km/h bez kłopotu był wstanie zrobić
Czy zrobiłem dobrze, że remontowałem - nie wiem - ja jestem zadowolony, chociaż mój portfel mniej
Pozdrawiam. Misio |