| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
syciu Opel Vectra B Kombi Poznań | 2004-10-15 19:14:28 Witam wszystkich grupowiczow. mam takie pytanie. zamontowalem w omesi b alarm i mam takie dwie funkcje w alarmie jak domykanie szyb po zalaczeniu alarmu i autolock po przekreceniu stacyjki. i mam wlasnie problem z podlaczeniem tego. moze si ektos z tym juz spotkal i pomoze. mam aktualnie tak ze dziala mi tylk opcja domykania szyb przy zalaczaniu alarmu a to dlatego ze sa dwa przewody w instalacji omesi ktore odpowiadaja za zamkniecie centralnego i mam aktualnie podlaczone do jednego z nich i dzialaja szyby za to nie dziala tzw autolock. w momenci epodlaczenia do drugiego przewodu dziala autolock ale nie dziala domykanie. wie ktos moze jak to zrobic aby dzialaly obie te rzeczy? z gory wielkie dzieki za info. pozdrawiam
ps. korzystajac z okazji jakiej firmy polecicie instalacje II generacji do omesi b 2.0 16V, pytam poniewaz jest kilka firm a nie wiem jaka wybrac. a i jeszcze jedno. mam pod filtrem powietrza pewien kompresorek i do czego on sluzy? widzialem na postach ze mam szukac czegos co sie zwie novomat ale nie znalazlem. |
syciu Opel Vectra B Kombi Poznań | 2004-10-15 19:33:40 A co sadzicie na temat instalacji II generacji firmy Lovato do omesi? |
togan Opel Omega B MV6 Malbork | 2006-09-28 13:07:01 Syciu
Jezeli masz polska instrukcje do Omy B to wejdz na strone 108. Jezeli nie masz to podaj mi na priv maila - wysle ci zdjecie. |
JEMI opel omega bydgoszcz | 2006-09-28 17:03:50 na temat instalacji gazowej
lovato nie znam ale piszesz ze masz inne do wyboru ja zdecydowanie polecam elpigaz mialem juz 5 instalacji (w roznych autach oczywiscie) tej firmy obecnie mam w omci 20 16v sekwencje tej firmy nigdy sie nie naciolem sa to instalacje typu "ziz" czyli zaloz i zapomnij czesci eksploatacyjne sa tanie (filtry itp) polecam
aha i cena jest w miare ja zaplacilem 3500 zyli [ wiadomość edytowana przez: JEMI dnia 2006-09-28 17:05:16 ] |