Co to może byc?pomocy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam escorcika 1,8tdii 96r kidyś któryś z koleśiów wymontował mi z mojego autka bo coś mu tam nie pasowało mam numer katalogowy: 95FF-9J294-AA 04-38-96 wysłałbym zdjęcie ale jestem początkujący i niewiem jak sie wstawia zdjęcia morze ktoś mi doradzi według symboli czy to jest ważne

Ale o co Ci chodzi wlasciwie

??? ???

Chodzi o katalogowy numer części???
Jak cos ktos wymontował??? Nie wiesz co???

Cytat:
2006-09-24 18:46:45, andrzej53 pisze:
mam escorcika 1,8tdii 96r kidyś któryś z koleśiów wymontował mi z mojego autka bo coś mu tam nie pasowało mam numer katalogowy: 95FF-9J294-AA 04-38-96 wysłałbym zdjęcie ale jestem początkujący i niewiem jak sie wstawia zdjęcia morze ktoś mi doradzi według symboli czy to jest ważne

napisz chociaż jak to wygląda i gdzie było zamontowane

na moje to będzie koło lewe przednie, ale mogę się mylić...

początkującym błędy się wybacza, im konkretniej opiszesz problem tym łatwiej bedzie nam tobie pomóc

co do zdjęć to tu masz instruktaż
klik

a tak wogóle to zmień tytuł wątku, na bardziej konkretny, zrobisz to edytując pierwszego posta

jak ktos ma gadu gadu to niech poda mi numer to zdjęcie wysle na gadu -gadu a wygląda to tak:czarna skrzyneczka z jednej strony jest wejscie i wyjscie paliwa i gniazdo na wtyczke z 2 bolcami JEDEN SZEDŁ PRZEWÓD PALIWOWY NA POMPKE A DRUGI NA WTRYSKI CHYBA TAK przepraszam morze zle to sformułowałem pytanie

no to prubuje wysłac zdjęcie

Jak mnie oczy nie mylą jest to ceramiczny podgrzewacz paliwa

Cytat:
2006-09-24 20:30:54, andrzej53 pisze:
przepraszam morze zle to sformułowałem pytanie

Twoje "morze" jest szerokie i głębokie włącz sobie sprawdzaniw pisowni bo w oczy kole